Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πλέον δεν είναι σύμπτωση τα γκολ οφ σάιντ…

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση… Αυτό είπε και ο Μπόλονι, αλλά αυτό αποδεικνύεται και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πέρυσι με ένα γκολ οφ σάιντ, του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και μαζί έχασε και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Φέτος οι… «σφαγές» άρχισαν νωρίτερα!
Ο ΠΑΟΚ δε γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι, αλλά το γκολ οφ σάιντ του Μήτρογλου του «στέρησε» το δικαίωμα να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τελικό 1-1 ισοδυναμεί τελικά με «κλοπή» δύο βαθμών από το Δικέφαλο, οι οποίοι στο τέλος πολύ πιθανό να αποδειχθούν καθοριστικής σημασία για την τελική έκβαση των πλέι οφ.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει την τελευταία πενταετία ουκ ολίγες σφαγές…
Τη σεζόν 2006-07 ο ΠΑΟΚ είχε χάσει με 2-1 μένοντας στο τέλος με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Κωνσταντινίδη και Χαραλάμπους.
Τη σεζόν 2007-08 ο ΠΑΟΚ έμεινε στο Περιστέρι στο 0-0 με τον Ατρόμητο αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ γκολ του Τόνι Γκονζάλες!
Τη σεζόν 2009-10 το παιχνίδι έμεινε πάλι στο 0-0 αλλά και εκεί ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κονσεϊσάο ως οφ σάιντ!
Φέτος στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι αλλά ο Δικέφαλος έπαιξε από το 37’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φωτάκης και σήμερα το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 λόγω του γκολ οφ σάιντ του Μήτρογλου με το οποίο ισοφάρισαν οι Περιστεριώτες!
Έλεος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου