Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Στο Ούντινε ακόμη μιλούν για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Η παρουσία έξι χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη του Ούντινε και, φυσικά, στις κερκίδες του γηπέδου του Φρίουλι, εξακολουθεί να απασχολεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, δέκα ημέρες μετά τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Όπως ανακοίνωσε χθες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η ομάδα της Ουντινέζε ανέλαβε τον καθαρισμό από σπρέι ορισμένων μνημείων στην πόλη του Ούντινε αλλά και σε τοίχους του γηπέδου του Φρίουλι, ζημιές που προκλήθηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Το συνολικό κόστος, βέβαια, δεν ξεπερνά τα χίλια ευρώ, ποσό που, πάντως, θα κληθεί από την ιταλική ομάδα να καλύψει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στην ίδια ανακοίνωση της Ουντινέζε, ας σημειωθεί, αναφέρεται ακόμη ότι “αυτές οι πράξεις μόλυνσης, άρα καταδικαστέες, δεν μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα των φιλοξενούμενων υποστηρικτών του ΠΑΟΚ, που έσπευσαν μαζικά στο Ούντινε και η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα στη ζωή της πόλης, χάρη και στην πολύ καλή δουλειά των σωμάτων ασφαλείας. Αντίθετα, χάρισαν μια βραδιά εξαιρετικής υποστήριξης στην αγαπημένη τους ομάδα”.
Τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, τηρώντας τους τύπους, πρόκειται να ενημερώσουν σχετικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υποχρέωση της να καταβάλλει το ποσό των χιλίων ευρώ που χρειάστηκε για την επιδιόρθωση των ζημιών αυτής της μικρής έκτασης.

ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Κόντρα στον ΠΑΟΚ έμελλε να πετύχουν οι Ντανίλο και Ντομίτζι τα πρώτα τους τέρματα σε παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άλλωστε, αμφότεροι είναι αμυντικοί και δεν διακρίνονται γα την ευχέρεια τους στο σκοράρισμα, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη “πλήγωσαν” τον Δικέφαλο. Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, συμπαίκτης με τον Αραούχο Έτο πριν από επτά χρόνια στην Ατλέτικο Παραναένσε, εντάχθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην ιταλική ομάδα.
Όσο για τον Ντομίτζι, τον αρχηγό της Ουντινέζε, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ρεβάνς της περασμένης Πέμπτης, δεν είχε και τόσο θετικό παρελθόν, σε ό,τι αφορά τις εκτελέσεις των πέναλτι. Στην πραγματικότητα, φορώντας τη φανέλα της Νάπολι, είχε αστοχήσει σε δύο πέναλτι που είχε αναλάβει να εκτελέσει εναντίον της Γιουβέντους, αδυνατώντας να νικήσει, και τις δύο φορές, τον Μπουφόν. Απέναντι, όμως, στον Κρέσιτς, τα κατάφερε, πέτυχε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην καριέρα του και για αυτό το πανηγύρισε με έντονο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου