Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χάνουν και Ουντινέζε Κατσικάς, Γλύκος, Αθανασιάδης

Βαθιές αγωνιστικές πληγές άφησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ. Πληγές που άνοιξαν πριν (Γλύκος) και κατά την διάρκεια του αγώνα (Κατσικάς και Αθανασιάδης), αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να κλείσουν. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν χθες το απόγευμα οι τρεις παίκτες του Δικεφάλου, δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Έγιναν γνωστά λίγο μετά τις δέκα το βράδυ χθες και ουσιαστικά έθεσαν και τους τρεις παίκτες νοκ άουτ, όχι μόνο από το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και από αυτό με την Ουντινέζε την μεθεπόμενη Πέμπτη στην Ιταλία. Οι δύο μάλιστα από τους τρεις και πιο συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Γλύκος και Γιώργος Κατσικάς, θα χρειαστούν περίπου έναν μήνα για ν’ αποθεραπευτούν και θα επανέλθουν στην ενεργό δράση στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Το κακό είναι ότι ο μοναδικός που είχε ελπίδες να προλάβει τον αγώνα με την Ουντινέζε, ο Κλάους Αθανασιάδης, οριστικά τον χάνει και αυτός. Για την ακρίβεια, ο Αθανασιάδης υπέστη “οστικό οίδημα έξω κνημιαίου κονδύλου και κάκωση μηνίσκου”, με αποτέλεσμα να μείνει 10 με 15 μέρες εκτός δράσης. Θ’ ακολουθήσει θεραπεία με την πραγματικά δύσκολη ελπίδα ότι μπορεί να προλάβει την Ουντινέζε, αλλά και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη την μεθεπόμενη Κυριακή.

Ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως αναμενόταν έχει θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς, τραυματισμός που θα τον αφήσει μακριά από τα γήπεδα για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Και ο Γιώργος Κατσικάς υπέστη τελικά ρήξη μηνίσκου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο και να μείνει επίσης τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης. Θυμίζουμε ότι ήδη Έτο και Τσιρίλο είναι στην μέση της αποθεραπείας τους από τις θλάσεις, με τον Ιταλό αμυντικό να συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες για να προλάβει τον αγώνα στην πατρίδα του.



Ξύπνησε ο εφιάλτης για Κατσικά

Ο εφιάλτης του περσινού σοβαρού τραυματισμού ξύπνησε για τον Γιώργο Κατσικά, ο οποίος, τελικά, απέφυγε τα πολύ χειρότερα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί πριν από έναν χρόνο, στις 9 Φεβρουαρίου 2011, σε φιλικό αγώνα της εθνικής μας ελπίδων εναντίον του αντίστοιχου γερμανικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η σύμπτωση δεν είναι μόνο το χρονικό διάστημα του τραυματισμού του, αλλά και το γεγονός ότι και τότε είχε προλάβει ν’ αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά, όπως συνέβη και στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο περσινός σοβαρός τραυματισμός υποχρέωσε τον Κατσικά να χάσει το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Δυστυχώς στάθηκε και φέτος άτυχος, αφού τη στιγμή που πήρε χρόνο συμμετοχής, τραυματίστηκε και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου