Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

O Κονσεϊσάο νέος τεχνικός της Ολανένσε

Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ, μια μεγάλη προσωπικότητα των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έγινε πλέον και πρώτος προπονητής. Ο πρώην αρχηγός του Δικεφάλου λοιπόν, είναι ο νέος τεχνικός της πορτογαλικής Ολανένσε και θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας, σήμερα (2/1).
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σταμάτησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ το Νοέμβριο του 2009 καθώς αποδέχθηκε τότε, πρόταση του Ζήση Βρύζα για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.
Ο Πορτογάλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής μέχρι τον Ιούνιο του 2010 όταν και αποχώρησε έχοντας αφήσει πίσω του μόνο φίλους. Δε σταμάτησε μάλιστα ποτέ να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και για το περάσμά του από την Τούμπα.
Το καλοκαίρι του 2010 έγινε βοηθός προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, δίπλα στο φίλο του Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο. Το καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την Σταντάρ Λιέγης ο Ντ Ονόφριο αποχώρησε και ο Σέρτζιο.
Ο Κονσεϊσάο θα διαδεχτεί στον πάγκο της Ολανένσε τον Ντάουτο Φακίρ και θα είναι η πρώτη του προπονητική απόπειρα ως πρώτος τεχνικός. Θα κάνει ντεμπούτο στις 8 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Μαρίτιμο.
Μετά από 13 αγωνιστικές, η Ολιανένσε είναι δέκατη (μεταξύ 16 ομάδων) με 14 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου