Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οργιάζει το παρασκήνιο! Ξεσηκώνουν την ''παράγκα''

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, βρίσκεται στο προσκήνιο αν και βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η οποία συνοδεύτηκε από μία πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και με κόντρα τη διαιτησία βεβαίως. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με την εύνοια του Κάκου αποτελείωσε τις προάλλες τον Εργοτέλη και επικράτησε.
Γίνεται αντιληπτό πως το ντέρμπι της Κυριακής έχει ξεχωριστή σημασία και για τις δύο ομάδες. Το βασικό, όμως, είναι να υπάρχει ισονομία στις αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος θα οριστεί από την ΚΕΔ.
Από χθες το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επιχειρούν να φτιάξουν κλίμα για τη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για την ομάδα που πίεσε αφόρητα τον Πιλάβιο και “καθάρισε” τον Βασσάρα από αρχιδιαιτητή και στη θέση του έβαλε τον Δούρο. Πρόκειται για την ομάδα που άσκησε πίεση και ο Κωνσταντινέας τιμωρήθηκε. Πρόκειται για τη μόνιμα ευνοημένη ομάδα από τη διαιτησία επί δεκαετίες, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι φανερό πως έχει λόγο στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων.
Έχουν συνηθίσει να τους ευνοούν και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Με 9 παίκτες άφησε τον Εργοτέλη ο Κάκος. Από χθες άρχισαν παρασκηνιακά να φτιάχνουν κλίμα για τη διαιτησία και αυτό ασφαλώς δεν πρόκειται να περάσει.
Πάντως, από χθες στην Αθήνα κυκλοφορούν τα ονόματα των διαιτητών που βρίσκονται στην πρώτη λίστα για να σφυρίξουν το ντέρμπι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιάχος από τη Χίο, ο Κουκουλάκης από το Ηράκλειο, ενώ και ο Σπάθας από τον Πειραιά (σε θεωρητικό επίπεδο) μπορεί να οριστεί. Ειδικά όμως για τον Σπάθα και τον ντόρο που έγινε όταν στέρησε από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, κύκλοι προσκείμενοι στη διαιτησία έλεγαν χθες στα ΣΠΟΡ πως πολύ δύσκολα θα γίνει ο ορισμός του σ’ αυτό το παιχνίδι. Κανείς, πάντως, δεν απέκλειε το παραμικρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου