Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ηταν μια πολύ εύκολη απόφαση...

 Ο 26χρονος Πορτογάλος, έπαιξε βασικός στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με την Αλ Τζαζίρα Κλαμπ (3-1), με τον Μάγκατ να τον χρησιμοποιεί στην επίθεση στο 4-4-2. Σε 45 λεπτά, ο Βιεϊρίνια πρόλαβε να δείξει τις ικανότητές του και μάλιστα η φωτογραφία του έπαιζε στο βασικό θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ στο 41 έχασε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει.
Πριν το φιλικό, έδωσε μία συνέντευξη στην Wolfsburger Allgemeine, μιλώντας για την νέα σελίδα, που άνοιξε στην καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

- Πως σας υποδέχτηκαν;
«Καλά, αισθάνομαι ήδη καλά. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που μιλούν πορτογαλικά. Σ΄ αυτό, στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ, είναι η μεγαλύτερη επιβάρυνση»

- Για πόσο καιρό, έπρεπε να σκεφτείτε, όταν ήρθε η πρόταση της Βόλφσμπουργκ;
«Δεν είχα πολύ καιρό για να το σκεφτώ. Από την άλλη, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

- Γιατί;
«Όταν έμαθα ότι πρόκειται για μεταγραφή στη Γερμανία και στη Βόλφσμπουργκ, για μένα ήταν γρήγορα ξεκάθαρο : Πρέπει να το κάνεις».

- Τι ξέρετε για την Μπουντεσλίγκα;
«Φυσικά την παρακολουθούσα. Ξέρω ότι παίζουν εδώ κάποιοι παίκτες από την πατρίδα μου. Ήξερα ότι η ποιότητα είναι υψηλή και παίζεται ποδόσφαιρο σε μια άλλη ταχύτητα».

- Μπορείτε να παίξετε πολλές θέσεις στην επίθεση. Σε ποια αισθάνεστε πιο άνετα;
«Στο κέντρο, στα αριστερά ή δεξιά, μπορώ να παίξω παντού. Αλλά προτιμώ λίγο να παίζω στα άκρα».

- Στην πατρίδα σας ή τελευταία στην Ελλάδα, σας αντιμετώπιζαν σαν σούπερ σταρ. Αισθάνεστε ένας τέτοιος;
«Δεν αισθάνομαι σούπερ σταρ. Φυσικά, τελευταία έδειξα ότι έχω την ποιότητα. Όμως δεν κοιτάω τον εαυτό μου, αλλά την ομάδα. Αυτή θέλω να βοηθήσω».

- Τι θέλετε να πετύχετε με την Βόλφσμπουργκ;
«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Ακόμα και σ΄ αυτή τη σεζόν. Και στην επόμενη σεζόν, από την αρχή να είμαστε ψηλά. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με την Βόλφσμπουργκ»

- Έχετε κάποιο αθλητικό πρότυπο;
«Τον Λουίς Φίγκο. Είναι το είδωλό μου, παίζουμε στην ίδια θέση. Πάντα ονειρευόμουν να του μοιάσω».

- Τι σας λείπει;
«Για να φτάσω τον Φίγκο, μου λείπουν κάποια πράγματα. Τον ξέρω από την Εθνική ομάδα».

- Με τον Νάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ, η Πορτογαλία έχει στα άκρα παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πως βλέπετε τις πιθανότητές σας;
«Αυτή η ερώτηση μου τίθεται συχνά. Και οι δύο ανήκουν στους καλύτερους του κόσμου. Το σημαντικό είναι να πείσω τον προπονητή της Εθνικής μας. Και γι΄ αυτό δουλεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου