Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Σκέψεις για Βασιλείου

Μία περίπτωση παίκτη που έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Στέλιου Βασιλείου του Λεβαδειακού. Είναι γεννημένος στις 29/4/1991 και φέτος έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ με τον Λεβαδειακό σε 12 ματς έχοντας καλές εμφανίσεις. Κάποιες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, καθώς ο παίκτης συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας και με νεαρούς παίκτες από τον ελληνικό χώρο.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΜΑΝΙ
Ο Νιμανί, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, αρέσει στο Μπόλονι, αλλά το θέμα του έχει μείνει στάσιμο καθώς “κολλάει” στο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με τη Μονακό. Οι επαφές συνεχίζονται για να βρεθεί λύση, αλλά είναι δεδομένο στην περίπτωση του Γάλλου ότι πρόκειται για επιθετικό κορυφής και όχι τόσο για πλάγιο επιθετικό που καίγεται περισσότερο ο ΠΑΟΚ. Επίσης αν είναι να έρθει στο Δικέφαλο, δεν τον θέλουν μόνο για έξι μήνες, αλλά ως ελεύθερο για να μείνει.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για το ποσοστό που περιμένουν να πάρουν οι Πορτογάλοι (33%) από την πώληση Βιεϊρίνια. Εκτός όμως από αυτές τις συζητήσεις γίνονται επαφές και για κάποιους δανεικούς παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει με την περίπτωση Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου