Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σπάει το σερί του Μαλεζά

Στον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να εκτίσει ο Στέλιος Μαλεζάς την ποινή της μίας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες που συμπλήρωσε με την Ξάνθη στο ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά φέτος που ο διεθνής αμυντικός θα χάσει παιχνίδι του Δικεφάλου κι έτσι σπάει το σερί του.

Ο Μαλεζάς είχε φέτος συμμετοχή και στα 27 παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ έως τώρα! Σε όλα δε, ήταν βασικός και αναντικατάστατος, εκτός από το ματς με την Καρπάτι στην Τούμπα, όπου μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε μόνο 45 λεπτά.

Σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ήταν βασικός και δεν έγινε ποτέ αλλαγή, σε 10 αγώνες στην Ευρώπη ήταν εννέα φορές βασικός και μία φορά πέρασε αλλαγή, ενώ ήταν βασικός και στο ματς του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα που διακόπηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στο 15΄.

Ο Στέλιος Μαλεζάς με τις 27 φετινές του συμμετοχές, ξεπέρασε ήδη τις 24 που είχε πέρσι. Αν μάλιστα συνεχίσει έτσι και χωρίς τραυματισμούς, θα σπάσει το ρεκόρ των 31 επίσημων συμμετοχών που είχε τη σεζόν 2008-09.

Πάντως ο Μαλεζάς, δεν είναι μόνο ότι είχε συνεχείς παρουσίες, αλλά κυρίως το ότι οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές και σχεδόν αλάνθαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου