Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, χωρίς Κωνσταντόπουλο η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα και από την οποία απουσίασε ο Γεωργιάδης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.
Η αποστολή της ΑΕΚ
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ στην οποία συμπεριλήφθηκαν και οι Χουάν Κάλα και Νίκος Καράμπελας. Ομως δεν ταξίδεψε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος λόγω ενοχλήσεων. Βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Αραμπατζής και αναπληρωματικός ο Μοσχονάς. Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Κωστένογλου: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος,Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου