Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Δίκαιο το αποτέλεσμα βάση της εικόνας»

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από το ματς με τα Γιάννινα και το 2-2 με τον ΠΑΣ είπε ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα βάση της εικόνας του αγώνα. Αναλυτικά είπε: «Σήμερα δεν αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι αλλά θα απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις».
Γιατί αυτό;
«Όχι για κάποιον λόγο, απλά για να αλλάξουμε κάτι, τώρα ίσως έχετε περισσότερα πράγματα να ρωτήσετε…»
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω λόγω κούρασης και του βαρύ αγωνιστικού χώρου;
«Ήταν και αυτοί κάποιοι από τους λόγους…»
Άλλοι λόγοι ποιοι ήταν;
«Πρέπει να αποδεχθώ το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία ήταν ΟΚ. Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Μάλλον η ισοπαλία ήταν δίκαια όπως εξελίχθηκε το ματς».
Για το γκολ του ΠΑΣ που ακυρώθηκε τι γνώμη έχει;
«Δεν ξέρω τι θέλετε να σας πω.  Δεν είναι γκολ επειδή ο διαιτητής έδωσε φάουλ και επειδή όντως υπήρχε φάουλ πάνω στον Έτο. Από την άλλη βέβαια ο Έτο έπρεπε να πάει πιο δυνατά στη φάση».
Γιατί αποβλήθηκε;
«Δε μου είπε κάτι ο διαιτητής. Δεν επηρέασε το ματς, αλλά είναι ένας διαιτητής χωρίς προσωπικότητα»
Χριστόπουλος: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση»
Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Χριστόπουλος αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ και την πρόκρισή του στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Μεταξύ άλλων είπε:
«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που έκανε ο ΠΑΟΚ με Τότεναμ. Μας έκανε όλους περήφανους. Συγχαρητήρια όμως και στους παίκτες μου. Είχαμε πάθος, αποφασιστικότητα και σωστή λειτουργία, σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε καλό επιθετικό τρανζίσιον, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα πίσω. Εμείς συνεχίζουμε προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία. Μας λείπουν κάποιοι πόντοι, αλλά θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βάσει εικόνας που δείξαμε. Αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό, μπορεί να μείνει η ομάδας μας στην κατηγορία, μάλλον και εύκολα. Σήμερα θα διαφωνήσω με τον κ. Μπόλονι, τον οποίο σέβομαι, που είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς πιστεύω ότι εμείς δικαιούμασταν  τη νίκη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου