Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η παράδοση με το 1-0

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (17.15) τον Ατρόμητο στην Τούμπα σε ένα κομβικής σημασία παιχνίδι, για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικών.
Πάντως στα τρία τελευταία παιχνίδια με τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη έγιναν "σφιχτά" ματς και μπήκε μόνο ένα γκολ. Την περσινή σεζόν (28 Νοεμβρίου του 2010) ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα (0-1), χάρη σε γκολ του Σφακιανάκη στο 56΄. Σε εκείνο το ματς ο Γιώργος Φωτάκης είχε αποβληθεί στο 85΄ με κόκκινη κάρτα.
Την προηγούμενη σεζόν το σκορ δεν άλλαξε, πάλι μόνο ένα γκολ μπήκε, αλλά εκείνη τη φορά κέρδισε (1-0) ο ΠΑΟΚ. Στις 30 Ιανουαρίου του 2010 ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν ο λυτρωτής του ΠΑΟΚ, μια και με δικό του γκολ στο 88΄ ο «Δικέφαλος» πήρε το «τρίποντο». Το τελευταίο (στα συνεχόμενα τρία) 1-0 ήταν στις 30 Μαρτίου του 2008, όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε με πέναλτι (43΄) του Γιώργου Γεωργιάδη.
Τον κόσμο αλλά και το προπονητικό τιμ την απασχολεί η νίκη και το τρίποντο και ας έρθει αυτό με 1-0. Μικρή σημασία έχει, απλά μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει αυτό το μικρό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου