Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Γκολ ο Κοντρέρας, ντεμπούτο ο Αρίας

Βασικός και αναντικαταστάτος ήταν ο Πάμπλο Κοντρέρας στη νίκη της Χιλής με σκορ 2-0 απέναντι στην Παραγουάη. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, στο 28' μετά από εκτέλεση κόρνερ με φοβερό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ "κλείδωσε" το ματς στο 80' με γκολ του Ματίας Κάμπος. Ο Κοντρέρας έπιασε πολύ καλή απόδοση καθ΄όλη τη διάρκεια του 90λεπτού και το γκολ που σημείωσε ήταν αυτό που έδειξε το... δρόμο προς τη νίκη.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Αρίας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα απέναντι στην Αργεντινή στο  77ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 1-1, όμως, το γκολ του Αγκουέρο στο 85' έδωσε τη νίκη στους Αργεντίνους.

Η Κολομβία είχε προηγηθεί στο 45' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παμπόν, ενώ στο 61' ο Μέσι ισοφάρισε το σκορ. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Αγκουέρο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκτός 18άδας στη μεγάλη σε έκταση νίκη της Πορτογαλίας επί της Βοσνίας με 6-2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου