Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Preview: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30)


Είναι από τα ματς που ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να επιδιώκει όχι απλά τη νίκη, αλλά και μια επιβλητική εμφάνιση για να ικανοποιεί τον κόσμο του.

Ο «Δικέφαλος» περιμένει τον ΟΦΗ με… καμία διάθεση να τον φιλοξενήσει (όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν) με τον Μπόλονι να ετοιμάζει φουλ επιθετικό σχήμα. Πως θα παίξουν οι Κρητικοί. 

ΠΑΟΚ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής έχει κιόλας ξεχαστεί. Σε μια σεζόν με τρεις διοργανώσεις, τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα 7-8 ημερών, θα έρθουν και «στραβά» αποτελέσματα.

Το πώς ήρθε το συγκεκριμένο (με τον ΠΑΟΚ αγνώριστο σε σχέση με τα υπόλοιπα φετινά του δείγματα) ενδεχομένως να ενόχλησε, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τα όποια λάθη αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή εν όψει αντίστοιχα δύσκολων αποστολών.
Πλέον -μετά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος- ακολουθεί ένα ματς από αυτό που τα παίρνει μόνο με τη… φανέλα! Ο ΟΦΗ διαχρονικά τα «βρίσκει μπαστούνια» στην Τούμπα και τίποτα δεν προμηνύει διαφορετική εξέλιξη στην προκειμένη περίπτωση.

Οι δοκιμές του Λάζλο Μπόλονι στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας έδειξαν έναν Ρουμάνο αποφασισμένο να «κατεβάσει» μια ενδεκάδα με φουλ επίθεση.

Αν, λοιπόν, ακολουθήσει το 4-3-3, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Έτο -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα, τον Γκαρσία μοναδικό «κόφτη», τους Φωτάκη και Ίβιτς να κινούνται λίγο πιο μπροστά, στα άκρα τους Βιεϊρίνια-Σαλπιγγίδη και προωθημένο τον Αθανασιάδη.

Η δυναμική του αντιπάλου επιτρέπει να ξεκινήσει από την αρχή πχ. ο Σνάουτσνερ ή ο Γεωργιάδης, όπως επίσης και να δοθεί αυξημένος χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που τον έχουν ανάγκη για να βρουν ρυθμό (βλ. Λαζάρ, Σπαντάτσιο, Λεονάρντο).

Εκτός πάντως έμεινε ο ανέτοιμος Κοντρέρας, ο οποίος θα φουλάρει για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη, όπως επίσης και ο τραυματίας Μπαλάφας.

Αποστολή: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

ΟΦΗ

Στο ματς που χρειάστηκε να νικήσει, το έκανε και τώρα ακολουθεί «Γολγοθάς». Ο ΟΦΗ πήρε το «τρίποντο» στο ντέρμπι της Κρήτης αφού επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη, αλλά τώρα το πρόγραμμα, βαραίνει… επικίνδυνα.

Ξεκινώντας από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει την δυσκολία της αναμέτρησης και για αυτόν τον λόγο σκοπεύει να «ανακατέψει την τράπουλα». Άλλωστε και η παράδοση δεν βοηθά και πολύ τους Κρητικούς αφού σε 32 επισκέψεις στο γήπεδο της Τούμπας έχουν φύγει πανηγυρίζοντας μόλις μία φορά.

Ο «Αναστό» δεν πρόκειται να αλλάξει την αμυντική του διάταξη. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κάρολ, στο δεξί άκρο ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ Ταυλαρίδης και Γεωργίου θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην τριάδα των χαφ σκέφτεται να τοποθετήσει τους Βερόν, Κάλαϊτζιτς και Χόρχε Λόπεθ αφού ο Σουμπίνιο δεν είναι 100% έτοιμος. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να βάλει τον Ρόβα ως αμυντικό χαφ αντί του Βερόν.

Στην κορυφή της επίθεσης, την θέση του Καμπάνταη αναμένεται να πάρει ο Μάντζιος, στα δεξιά του θα έχει τον Σίσιτς και αριστερά του τον Παπουλή. Ο Βαγγέλης Μάντζιος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός αφού χρειάστηκε ένα διάστημα για να είναι σε έναν καλό βαθμό ετοιμότητας.

Αποστολή: Βεζυρίδης, Κάρολ, Μποντόρ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Ρόβας, Ταυλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου