Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δώρο στον πρόεδρο τη νίκη με Παναθηναϊκό


Ιδιαίτερη η προχθεσινή μέρα για τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο λόγος; Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα σαράντα του χρόνια καθώς είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 1971. Ο Ζαγοράκης δέχτηκε τις θερμές ευχές των υπαλλήλων στα γραφεία της ΠΑΕ, τους οποίους και κέρασε για τη γιορτή του. Ο ίδιος, πάντως, περιμένει την Κυριακή για να γιορτάσει, προσδοκώντας την κατάκτηση του τρίποντου από τον ΠΑΟΚ στο σπουδαίο ντέρμπι εναντίον της εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα ομάδας του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα μπορεί να του κάνει δώρο τη νίκη με τους πράσινους.
Να “ζεσταθεί” η μηχανή…
Μόλις δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ο φτωχός απολογισμός για τον ΠΑΟΚ. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει ξανά να “ζεσταθεί” η επιθετική μηχανή του Δικέφαλου, έτσι ώστε την Κυριακή να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Παναθηναϊκού.
Σε οικείο περιβάλλον οι νέοι Κ20
Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθούν αύριο οι παίκτες της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΟΚ, αφού η αναμέτρησή τους με τον Παναθηναϊκό έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή. Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσουν στην κορυφή, όπου βρίσκονται οι “πράσινοι”.
Απέκτησε μεγάλη αξία
Μπορεί ένα παιχνίδι να είναι καθοριστικής σημασίας, έστω κι αν διανύουμε ακόμη την 8η αγωνιστική; Η απάντηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ειδικότερα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ και τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι όντως πολύ σημαντική, αν δε θέλει να χάσει από τόσο νωρίς την επαφή του με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με άλλα λόγια, στο απευκταίο ενδεχόμενο που δεν καταφέρει να βγει νικητής από το ντέρμπι, μάλλον θα χρειαστεί να χαμηλώσει τον πήχη των φετινών φιλοδοξιών του στη Σούπερ Λίγκα.
Τα φιλόδοξα σχέδια των Ιρλανδών
Απαλλαγμένοι από το κυρίως άγχος τους, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη χώρα τους, θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Πέμπτη οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς εναντίον του ΠΑΟΚ. Οι Ιρλανδοί, πάντως, δεν αρκούνται στα καλά λόγια και στη συμπάθεια που έχουν εισπράξει μέχρι τώρα από τους αντιπάλους τους, αλλά θέλουν να… εξαργυρώσουν τις καλές εμφανίσεις τους και με έναν τουλάχιστον βαθμό. Και επειδή μετά τον αγώνα με τον Δικέφαλο, ακολουθεί γι’ αυτούς η αναμέτρηση στο Καζάν με τη Ρουμπίν και, στο φινάλε του ομίλου, με την πανίσχυρη Τότεναμ, θεωρούν ότι η ευκαιρία τους είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι τι θα πουν επ’ αυτού οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι…
Εννέα στους δέκα αισιοδοξούν…
Συντριπτικό είναι το ποσοστό όσων έχουν πάρει ήδη μέρος στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας των ΣΠΟΡ (sportouvorra.gr) και απάντησαν στην ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Συνολικά 2404 φίλαθλοι και σε ποσοστό 90.8% απάντησαν θετικά, και μόνο 245, ποσοστό 9.2%, είχαν απαντήσει μέχρι χθες το μεσημέρι αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου