Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νέεs φανέλεs του Πάοκ

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν που διανύουμε, πραγματοποιείται στην Τούμπα και στη μπουτίκ βρίσκεται αρκετός κόσμος.
Από την πλευρά της PUMA η οποία ντύνει και φέτος τον ΠΑΟΚ, έδωσε το «παρών» ο υπεύθυνος αθλητικού τμήματος, Ερρίκος Ασλάνης, ενώ παρόντες ήταν από τους παίκτες οι Ντάριο Κρέσιτς, Αντρε Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγιδης και Στέλιος Μαλεζάς.

Οι φανέλες που παρουσιάστηκαν ήταν τέσσερις. Οι άσπρη και η μαύρη που έχει φορέσει και στα παιχνίδια ως τώρα η ομάδα, η μπλε του τερματοφύλακα και η άσπρη με τις τρεις μαύρες ρίγες που άρεσε πολύ στον κόσμο.

Στη μπουτίκ, βρέθηκε αρκετός κόσμος και μάλιστα οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Βιεϊρίνια: "Προτιμώ τη ριγέ"

Ο Αντρε Βιεϊρίνια ήταν ο παίκτης που μίλησε για τη νέες φανέλες του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε την προτίμησή του για την κλασσική ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ... "Ολες είναι ωραίες. Η ριγέ, η κλασσική του ΠΑΟΚ, μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι πιο πολύ συνδεδεμένη με την ομάδα. Δύο χρώματα έχει ο ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι είναι καλύτερο να παίζουμε με την ασπρόμαυρη φανέλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου