Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Χρειάζεται και εξυπνάδα»


Παρόλο που ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι το φαβορί απέναντι στον Εργοτέλη ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να υπολογίζει στη δυναμική των Κρητικών και σε συνέντευξή του στη Nova προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του «παίξουν έξυπνα» για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ήταν καλό για ορισμένους παίκτες που είχαν πρόβλημα όπως ο Τσιρίλο, άσχετα αν δεν επέστρεψε ακόμα, αλλά δεν ήταν καλό για άλλους παίκτες όπως ο Φωτάκης και ο Λάζαρ που ήρθαν με προβλήματα από τις εθνικές».

Για τον Εργοτέλη: «Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη σταθερότητα στην τεχνική του ηγεσία και αυτό το πράγμα δίνει πάντοτε δύναμη στις ομάδες. Για να κάνουμε κάτι καλό απέναντί τους χρειάζεται να παίξουμε και έξυπνα».

Για τις προσθήκες των Σπαντάτσιο και Λεονάρντο: «Ξέρω κάποια πράγματα και για τους δύο παίκτες που ήρθαν. Και οι δύο έχουν προσωπικό στόχο και πιστεύω μέσα από αυτό το στόχο να βοηθήσουν την ομάδα. Αν το πετύχουν τότε θα μπορούμε να μιλάμε για θετικά συμπεράσματα».

Για τη βράβευσή του πριν τον αγώνα Ρουμανίας-Γαλλίας: «Είναι ευχαρίστηση να ξέρεις κάθε φορά ότι κάποιος δεν σε ξεχνάει. Αυτή τη φορά η UEFA βράβευσε κάθε παίκτη που συμπλήρωσε πάνω από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Σαφώς και ήμουν χαρούμενος και υπερήφανος που ήμουν κάποιος από αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ευχαριστώ την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Είμαι επίσης περήφανος γιατί οι διπλανοί μου εκεί που καθόμασταν συζητούσαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου