Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δεν ψάχνουμε για ήρωες

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στις καθυστερήσεις και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για την πρόκριση μαζί με την Άλκμααρ".
Για τον αγώνα και το δικό του γκολ: «Θα μπορούσε να ήταν ή χειρότερα ή καλύτερα το παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το επίπεδο. Δεν ψάχνουμε για ήρωες, αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για το βαθμό» είπε αρχικά.

Για την απόδοση της ομάδας: «Δεν ξέρω αν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Αλκμάαρ θεωρητικά είμαστε τα φαβορί. Το ότι σκόραρα πάλι κόντρα στην Άλκμααρ, είναι ένα στατιστικό στοιχείο, χαίρομαι για αυτό! Ελπίζω να συνεχίσουμε με επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου