Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το πείσμα του Κλάους!

Ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς στο Ηράκλειο πρόσθεσε ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις λύσεις που έχει το τεχνικό τιμ για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Λάσλο Μπόλονι καλείται να βρει λύσεις ενόψει της συνέχειας, καθώς στο ματς με την Ουντινέζε που ακολουθεί επιστρέφει ο τιμωρημένος Λάζαρ, ο οποίος θα είναι παρών και στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά από το ματς με τους κίτρινους θα λείπει εκτός του Ίβιτς και ο τιμωρημένος Φωτάκης που θα εκτίσει την ποινή του.
Δεδομένοι απόντες για την επόμενη τετράδα αγώνων (με Ουντινέζε έξω, Άρη μέσα, Ουντινέζε μέσα, Παναθηναϊκό έξω) είναι και οι τραυματίες Έτο, Γλύκος και Κατσικάς οπότε οι λύσεις περιορίζονται αισθητά.
Χθες η προπόνηση, πάντως, έβγαλε και μία ευχάριστη είδηση. Οι βασικοί του αγώνα της Κρήτης έκαναν χαλάρωμα στο ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται την επόμενη μέρα των παιχνιδιών, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση στην Τούμπα. Η ευχάριστη είδηση ήταν ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ξεπερνώντας το πρόβλημα που είχε στο γόνατο ταχύτερα από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν.
Ο Κλάους είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Αρχικά υπήρξαν φόβοι ότι πειράχθηκε ο μηνίσκος, αλλά τελικά είχε μόνο ένα κτύπημα στο μυ της κνήμης και μετά από τις 2-3 πρώτες μέρες θεραπείας, ο πόνος υποχώρησε.
Ο Αθανασιάδης τις τελευταίες τρεις μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς και σήμερα θα είναι το καθοριστικό τεστ που θα δείξει την ετοιμότητά του για το ματς με την Ουντινέζε.
Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης στο Φρίουλι, ο γιατρός έχει ανάψει το πράσινο φως, οπότε ο Κλάους (που είναι πρώτος σκόρερ φέτος της ομάδας με 13 γκολ) λογικά θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ…
“Δεν πρόκειται να χάσω το ματς με την Ουντινέζε στο Φρίουλι…”, έλεγε ο Αθανασιάδης στον κύκλο του και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δείχνοντας αποφασισμένος.

Χθες η προπόνηση έγινε στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Χοακίμ Πρέτο, αλλά σήμερα το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί το πρωί (10:30) στη Σουρωτή.