Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τεράστια θλίψη…

Την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο σκόρερ της Αλκμάαρ, Τζέφρεϊ Χαουελέου. 
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν τις τελειώσαμε όπως έπρεπε. Είναι τεράστια θλίψη όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό» τόνισε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός των Ολλανδών, συνεχίζοντας: «

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ συμπαγής. Δεν μπορούσε καν να φτάσει στους μέσους μας. Οι παίκτες του παραμόνευαν να πάρουν τη μπάλα από εμάς και να βγουν στην αντίθεση. Εμείς παίξαμε ώριμα. Όχι απαραίτητα καλό ποδόσφαιρο, αλλά καθαρά για το αποτέλεσμα. Παλέψαμε σκληρά. Αυτό απέδωσε τελικά μόνο ως ένα σημείο».

Σε ότι αφορά το κατά πόσο επηρέασε αυτόν και τους συμπαίκτες του η αποχώρηση του Βέρμπεεκ, ο Χαουελέου είπε: «Υπήρξε κάποια επιπλέον πίεση σε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε όμως να επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι και όχι σε περιφερειακά ζητήματα. Στα μέσα ενημέρωσαν μίλησαν αυτές τις ημέρες μόνο ο Μάρτινς Χέερ και ο Μάαρτεν Μάρτενς, προκειμένου να αποτελέσουν την ασπίδα μας».

Τέλος, ρωτήθηκε και για την κατάσταση στον όμιλο, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. «Είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας. Μπορείτε όμως να φανταστείτε πως θα ήμασταν τώρα αν είχαμε έξι βαθμούς…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου