Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάοκ επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ............

Η επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά και του Λάζλο Μπόλονι ήταν και συνεχίζει να είναι η δημιουργία της ελληνικής ταυτότητας στην ομάδα του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Αν σε αυτό συνυπολογίσει κάποιος και την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, τότε η επένδυση σε Έλληνες παίκτες αποτελεί... μονόδρομο. 
Η λίστα που παρουσιάζεται   με τους Έλληνες παίκτες που κάνουν προπόνηση με τον Λάζλο Μπόλονι, συμπεριλαμβάνει 15 ποδοσφαιριστές (χωρίς τον Κατσικά), τούς Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέφανο Αθανασιάδη, Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Φωτάκη, Στέλιο Μαλεζά, Σωτήρη Μπαλάφα, Θανάση Παπάζογλου, Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Γλύκο, Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, Απόστολο Γιάννου, Δημήτρη Στάμου, Κώστα Σταφυλλίδη, Βασίλη Παπαδόπουλου και Κώστα Παναγιωτούδη. 

Από τους παίκτες που κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα εννέα είναι διεθνείς με τις ομάδες των Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και Παίδων, χωρίς να βάζουμε σε αυτήν τη λίστα τον Γιώργο Κατσικά (διεθνής με τις Ελπίδες), ο οποίος βρίσκεται με το ένα... πόδι στην Τούμπα. Οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Γεωργιάδης είναι πάντα στα πλάνα του Σάντος (κι αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θα επιστρέψει σύντομα και ο Μαλεζάς), οι Αποστολόπουλος, Γιάννου και Στάμου παίζουν στις Ελπίδες, ο Σταφυλλίδης στους Νέους και ο Παπαδόπουλος στους Παίδες.

Βράβευση Ζαγοράκη - Βρύζα στην Επανομή

Η διοίκηση της Επανομής και ειδικότερα ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπαλασάς, θα βραβεύσει το ερχόμενο Σάββατο, τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της Εθνικής και της κατάκτησης του EURO 2004. Η βράβευση θα γίνει στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Δικεφάλου με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Επανομής θα βραβεύσει τον Σταύρο Σαράφη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε στον τίτλο του ο σύνδεσμος έχει τ’ όνομα του “Καίσαρα”.

Τα… νέα αραβικά σενάρια 

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να “μπούχτισε” από επενδυτικά σενάρια, αλλά κάποιοι πάντα βρίσκουν τρόπους να “αποκαλύπτουν” νέους επενδυτές… Έτσι, αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, ανέφερε χθες ότι έτοιμη να επενδύσει στον ΠΑΟΚ είναι η “Qatar Investment Authority”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέμα σχετίζεται με το ενδιαφέρον επένδυσης από έναν όμιλο επιχειρηματιών από το Κατάρ, που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα με την αγορά 13.500 στρεμμάτων στη Χαλκιδική. Η επένδυση των Αράβων προβλέπει σειρά οικιστικών συγκροτημάτων και έργων φωτοβολταϊκής ενέργειας. Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών είναι η “Qatar Investment Authority”, που κάνει τη διαχείριση των επενδύσεων του Κατάρ. Προφανώς, πρόκειται για την ίδια υπόθεση με το ενδιαφέρον του Άραβα Οντέι Αλ Σαμαρί Φάις, το οποίο ως γνωστόν ουδέποτε απέκτησε την υπόσταση που φημολογούνταν ότι θα έχει.

Η Μονακό και ο… Βιεϊρίνια

Μπορεί η Μονακό να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας στην οποία υποβιβάστηκε από πέρυσι (είναι τελευταία…), αλλά το σκάουτινγκ δεν το αφήνει. Εκπρόσωπός της βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και λέγεται ότι είχε στραμμένη την προσοχή του στον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια! Άλλο πάλι και τούτο…

Στη Σκύδρα το Σάββατο ο Πάμπλο Γκαρσία!

Στις 19.00 το ερχόμενο Σάββατο (8 Οκτωβρίου) είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας “ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ” στο κέντρο της πόλης. Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του συνδέσμου, τη γιορτή θα τιμήσει με την παρουσία του και ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία, το όνομα του οποίου πήρε ο σύνδεσμος.
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας “Πάμπλο Γκαρσία” καλεί τους εκπροσώπους όλων των συνδέσμων του “Δικέφαλου”, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας να παραβρεθούν στα εγκαίνια.

Άνοιγμα στην ΠΑΕ 5,7 εκ. ευρώ μέχρι 31/12/2010

Στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που διήρκεσε τρεις ώρες, είναι αλήθεια ότι δημιουργήθηκε τριβή με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, για δύο συγκεκριμένα σημεία του πορίσματος που αφορούν θέματα διαχείρισης.
Περισσότερο από τρεις ώρες διήρκεσε η παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του πορίσματος για τον έλεγχο των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία προχώρησε χθες αργά το βράδυ ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής προς τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας και εκπροσώπους των συνδέσμων. Παρών στη διαδικασία ήταν και ο ορκωτός λογιστής κ. Αγοραστός.
Η συνάντηση έγινε στο Παλατάκι, άρχισε στις εννέα το βράδυ και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα, ο Θανάσης Κατσαρής είχε ζητήσει από τον κ. Αγοραστό το πόρισμα, παρά το γεγονός ότι ο αρχικός προγραμματισμός μιλούσε για παράδοσή του στη διάρκεια της σημερινής μέρας.
Το πόρισμα, αφορά στις τρεις πρώτες διαχειριστικές περιόδους της διοίκησης Ζαγοράκη (2007-2008, 2008-2009, 2009-2010) και στοιχεία από τη μισή τέταρτη περίοδο (2010-2011), δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Το πόρισμα που παρουσιάστηκε και αναλύθηκε χθες δεν είναι 100% ολοκληρωμένο, αλλά πρόκειται για το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης του ορκωτού λογιστή που φτάνει τις 70 σελίδες.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο πόρισμα για την Τούμπα ΕΠΕ, θα παραδοθεί την άλλη εβδομάδα, επίσης από τον ορκωτό λογιστή που συνέταξε την έκθεση, τον κ. Αγοραστό που ήταν παρών χθες στη συζήτηση που έγινε στο Παλατάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό άνοιγμα αγγίζει τα 5,7 εκ. ευρώ, ποσό δηλαδή που είχε αναφέρει και η διοίκηση Ζαγοράκη προς τους φιλάθλους.
Στην τρίωρη συζήτηση λοιπόν που έγινε, μεταξύ του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, των μελών της επιτροπής διαφάνειας (Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Χουζανάς, Βαγγέλη Ποζατζίδης), αλλά και των εκπροσώπων συνδέσμων, είναι αλήθεια ότι δημιουργήθηκε τριβή με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, για δύο συγκεκριμένα σημεία του πορίσματος που αφορούν θέματα διαχείρισης.
Τα ΣΠΟΡ, γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις αιτίες αυτής της έντασης, αλλά δεν είναι σε θέση να τις παρουσιάσουν στο σημερινό φύλλο. Αιτία είναι το προχωρημένο της ώρας που δεν επέτρεψε ασφαλώς την διασταύρωσή τους και τυχόν παρουσίασή τους θα μπορούσε να αδικήσει πρόσωπα και καταστάσεις.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις θα υπάρξει στο αυριανό φύλλο, αφού βέβαια πρώτα δημοσιοποιηθεί και η επίσημη τοποθέτηση τόσο του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, όσο και των μελών της επιτροπής διαφάνειας, για να υπάρχει ολοκληρωμένη και λεπτομερής εικόνα περί του πορίσματος. Αυτή η επίσημη ενημέρωση που περιμένει και ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ, αναμένεται να γίνει πιθανότατα σήμερα

Και παίκτες παρόντες στα Τέμπη

Σήμερα θα επικυρωθεί (και τυπικά) η παρουσία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των παικτών του ΠΑΟΚ στο μνημόσυνο που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στα Τέμπη. Είναι δεδομένο πως οι παίκτες θα είναι παρόντες, απλά με την επιστροφή του Μπόλονι από τη Γαλλία θα καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, για να βρεθούν οι παίκτες στα Τέμπη και να αποδώσουν τον ανάλογο φόρο τιμής στους έξι και τις οικογένειές τους.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ

Ανεξάρτητα με τις διοικητικές ζυμώσεις, είναι βέβαιο πως την Κυριακή στα Τέμπη θα βρεθούν και εκπρόσωποι της ΠΑΕ για να τιμήσουν τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή.