Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάς δίνει δύναμη»!

Να εμφανίζεται συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές και όσους συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ, έθεσε ως στόχο της νέας διοίκησης του «Δικεφάλου» ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Παράλληλα, μιλώντας τόνισε πως οι προσπάθειες που γίνονται πρέπει οπωσδήποτε να έχουν σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος «μας δίνει δύναμη και είναι ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για την ατζέντα της διοίκησης: «Προτεραιότητα είναι να μπουν τα λεφτά που υπάρχουν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να τα εκταμιεύουμε. Δεν είναι πάρα πολύ καιρό, αλλά κάποιους μήνες πίσω».

Για τους λόγους καθυστέρησης σύστασης νέας διοίκησης: «Ήταν απλά διαδικαστικό θέμα».

Για το θέμα των πληρωμών: «Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς στα συμβόλαια που έχουμε υπογράψει. Εξάλλου, καθυστέρηση δεν υπάρχει μόνο στον ΠΑΟΚ».

Για το συμμάζεμα στα οικονομικά: «Προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα -όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες».

Για την πιθανή έλευση κανονικού επενδυτή: «Ευχόμαστε να εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία και θα βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο. Μακάρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να μην περνάει δύσκολες μέρες ο ΠΑΟΚ».

Για την γενναία στήριξη του κόσμου: «Με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πορευόμαστε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με την δύναμή τους, μας βοηθούν να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε. Αν μειωθεί ο κόσμος θα έχουμε θέμα. Αυτός είναι ο χρηματοδότης μας».

Για την επαφή Ζαγοράκη-κόσμου: «Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την αγωνιστική κατάσταση του «Δικεφάλου»: «Δεν είμαι αρμόδιος να την κρίνω, αλλά πιστεύω ότι βρει τον δρόμο του και θα έχει κάτι καλό να ελπίζει».

Πιάνει η δουλειά η νέα διοίκηση

Από σήμερα… σηκώνει τα μανίκια η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και αναμένεται να δώσει λύσεις σε αρκετά θέματα που πήγαν πίσω σαράντα πέντε μέρες. Ψηλά στη σχετική λίστα του νέου διοικητικού σχήματος είναι οι πληρωμές των παικτών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας.

Οι προτεραιότητες της ΠΑΕ

1) Εντός της ημέρας θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και όσοι έπρεπε να πάρουν δόσεις συμβολαίων στα τέλη Οκτωβρίου. Πρόκειται, βέβαια, για ποσά έναντι των συνολικά οφειλομένων

2) Επίσης, θα πληρωθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και πρώην παίκτες της ομάδας (όπως ο Βιτόλο, ο Φιλόμενο, ο Σαβίνι), ενώ χρήματα θα πάρουν οι ομάδες στις οποίες οφείλουν χρήματα οι Θεσσαλονικείς και η Εφορία πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

3) Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο Δ.Σ. της νέας διοίκησης, η οποία καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη λειτουργία της και να δώσεις λύσεις σε αρκετά θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα.

4) Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραχωρηθούν δύο συνεντεύξεις Τύπου. Μία ημέρα θα μιλήσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία και την αμέσως επόμενη οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης.

5) Μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν προσωπικές επαφές με παίκτες που πιστεύουν ότι υπάρχει θέμα και πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Εισιτήρια από 10 ευρώ με τον Παναιτωλικό


Από το πρωί της Τετάρτης θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 10 ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20 €
Θύρες 2, 3: 20 €
Θύρες 5, 6: 15 €
Θύρες 4, 4α: 10 €
Θύρες  7, 7α, 8: 10 €
VIP 3ου: 80 €
VIP 4ου: 50 €»

Παπάζογλου-Γεωργιάδης: "Πάμε για τη νίκη"



Θανάσης Παπάζογλου και Γιώργος Γεωργιάδης παραβρέθηκαν σε εκδήλωση εταιρίας τηλεφωνίας, που έγινε την Τρίτη (15/11) και μίλησαν μεταξύ άλλων και για την αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους οι "ασπρόμαυροι".

Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε: "Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε, δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις προκειμένου να το κερδίσουμε και να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Είναι κάτι που το επιζητούμε".

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: "Ερχόμαστε από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε αυτό θέλουμε να αλλάξει. Δουλεύουμε για την νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ, προκειμένου να ανεβεί και ψυχολογικά η ομάδα".

Γκολ ο Κοντρέρας, ντεμπούτο ο Αρίας

Βασικός και αναντικαταστάτος ήταν ο Πάμπλο Κοντρέρας στη νίκη της Χιλής με σκορ 2-0 απέναντι στην Παραγουάη. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, στο 28' μετά από εκτέλεση κόρνερ με φοβερό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ "κλείδωσε" το ματς στο 80' με γκολ του Ματίας Κάμπος. Ο Κοντρέρας έπιασε πολύ καλή απόδοση καθ΄όλη τη διάρκεια του 90λεπτού και το γκολ που σημείωσε ήταν αυτό που έδειξε το... δρόμο προς τη νίκη.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Αρίας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα απέναντι στην Αργεντινή στο  77ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 1-1, όμως, το γκολ του Αγκουέρο στο 85' έδωσε τη νίκη στους Αργεντίνους.

Η Κολομβία είχε προηγηθεί στο 45' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παμπόν, ενώ στο 61' ο Μέσι ισοφάρισε το σκορ. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Αγκουέρο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκτός 18άδας στη μεγάλη σε έκταση νίκη της Πορτογαλίας επί της Βοσνίας με 6-2

Απάντηση με νόημα στον Κοντρέρας για την άδεια


Το θέμα Κοντρέρας φαίνεται αυτή τη φορά να παίρνει διαστάσεις. Ο Χιλιανός διεθνήςπου απουσίαζε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Ουρουγουάη, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ζήτησε να επιστρέψει με μία μέρα καθυστέρηση από την προγραμματισμένη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είχε χρόνο να επιστρέψει και να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά με την άδεια που ζήτησε δεν προλαβαίνει. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν διαφορετική και η αντιμετώπιση της ΠΑΕ που δείχνει ξεκάθαρα δυσαρέσκεια. Οι επιτελείς της ΠΑΕ του έδωσαν την άδεια που ζητούσε και του είπαν ότι μπορεί να γυρίσει μέχρι τη Δευτέρα! Είναι φανερό ότι αν δεν υπάρχει διάθεση από τον ποδοσφαιριστή για να παίξει, ότι ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει άλλη γραμμή.