Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Στέφενς: «Ευτυχώς ισοφαρίσαμε

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά το 1-1 με την Άλκμααρ.
Για τον αγώνα: «Ο αγώνας είχε δύο μισά, στο πρώτο κυριαρχήσαμε και στο δεύτερο φάνηκε περισσότερο η ΑΖ. Είχαμε ευκαιρίες, ευτυχώς κάναμε το 1-1 και ολοκληρώθηκε έτσι ο αγώνας. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Στο δεύτερο  μέρος χάναμε τη μπάλα επειδή δεν είχαμε καλή οργάνωση και η ΑΖ ήταν καλύτερη. Παίξαμε ένα πολύ καλό ματς στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Ας μη λέμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους: «Η ΑΖ Χρησιμοποίησε καλύτερα τον χώρο που δώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν μπορούσε να το κάνει. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους».

Για τα συναισθήματά του: «Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνισή μας στο δεύτερο μέρος».

Για την ατάκα που του αποδόθηκε για τον Ντε Μπουρ και τη μη τιμωρία του προπονητή του Άγιαξ: «Θέλω να πω στους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι διάβασα στον Τύπο πως χθες ονομάτισα κάποιον που έκανε ότι και εγώ που τιμωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ας πούμε την αλήθεια».

Μιλώντας στη ΝΟVAείπε τα εξής: 
Για το αποτέλεσμα: «Το αποτέλεσμα ήταν καλό, αφού είδαμε πως το άλλο παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όχι με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, παίξαμε οργανωμένα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο είδα κάποια συμπεριφορά που δεν μπορώ να τη δεχτώ από τους ποδοσφαιριστές μου. Θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους».

Για το που ρίχνει τα βέλη του: «Δεν θα μιλήσω μπροστά στην κάμερα για αυτά που πρέπει να τους πω. Αύριο στα αποδυτήρια, θα μιλήσω με τους παίκτες και θα τους πω ποιοι ήταν αυτοί που ανέφερα αλλά και τι δεν έκαναν σωστά».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο δεν ήταν καλοί. Μην ξεχνάμε, πως παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, η Άλκμααρ είναι αρκετά καλή ομάδα, αν βρει χώρο ξέρει να τον εκμεταλλευτεί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν την αφήσαμε να παίξει ποδόσφαιρο, στο δεύτερο όμως βρήκε τους χώρους και έπαιξε αρκετά καλά».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε αγώνα την Κυριακή ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου