Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο

Τον πιθανό του αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας θα μάθει ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση του ερχόμενου Σαββάτου. Ο «Δικέφαλος», μαζί με τις υπόλοιπες δεκαπέντε ομάδες της Σούπερ Λίγκας, μπαίνει στη διοργάνωση του Κυπέλλου από την τρίτη φάση (28, 29 Νοεμβρίου και 12, 13 Δεκεμβρίου 2012 - επαναληπτικοί αγώνες: 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012).
Ο τελικός του κυπέλλου έχει οριστεί για το Σάββατο 11 Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο.

Έρχεται ο Ιβαν και μιλάει στον κόσμο!

Δύο μήνες μετά από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μιλήσει δημόσια στον κόσμο του Δικεφάλου αλλά και να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (12/10) στις 11:30 το πρωί και μετά στις 17:00 θα έχει έναν ανοιχτό διάλογο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην πρώτη Συνέντευξη Τύπου του νέου Μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδη, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11:30, στην Αίθουσα 6 «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».
Στις 17:00 της ίδιας ημέρας ο κ. Ιβάν Σαββίδης απευθύνει πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας για έναν ανοιχτό διάλογο στο «PAOK Sports Arena», για όλα τα θέματα που αφορούν την νέα εποχή της ομάδας μας».

Χωρίς δεκατρείς με Βατανιακό!

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Λιτόχωρου στις 16.30 κόντρα στον Βατανιακό (τη μεθεπόμενη Κυριακή θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League 2) πρόκειται να δώσει σήμερα (Πέμπτη 11/10) η ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Δώνης, βέβαια, θα έχει πολλές απουσίες, γι’ αυτόν τον λόγο επιστράτεψε παίκτες και από την ομάδα νέων.
Ειδικότερα, από το σημερινό φιλικό θα λείψουν οι διεθνείς Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Σταφυλίδης, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο και Λάζαρ.
Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Κατσικάς και Ρομπέρ, που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, όπως κι ο Βιβιάν Ματέους, που εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του.
Στη λίστα των απόντων για το σημερινό ματς προστέθηκε κι ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρής έκτασης οίδημα στη γάμπα. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για μερικές ημέρες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.
Παρών στη χθεσινή προπόνηση, που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ήταν ο Λίαμ Λόρενς, που επέστρεψε από την άδειά του.