Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σαλπιγγίδης περί αποχωρήσεων και μείωση συμβολαίου!


Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δράμας. Αναλυτικά:
Για το γκολ που πέτυχε και για την προσωπική του απόδοση: "Μακάρι το εύχομαι να πετύχω περισσότερα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα".
Για τις μειώσεις συμβολαίων: "Είναι μία πολιτική της ομάδας που θέλει να εφαρμόσει. Από την μία η διοίκηση που θέλει να κάνει κάποια σωστά πράγματα για την ομάδα, και από την άλλη οι παίκτες που είναι επαγγελματίες".
Για το αν έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση από την ΠΑΕ ή αν έχει κρούση από άλλη ομάδα: "Μέχρι στιγμής πρόταση δεν υπάρχει πουθενά και από ενδιαφέρον έχω χορτάσει. Η κατάσταση είναι γνωστή, μπορεί να έχω κάνει κάποιες συζητήσεις για την κατάσταση της ομάδας συγκεκριμένη συζήτηση δεν έχω κάνει. Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις. Δεν σημαίνει ότι θα κάνω ή δεν θα κάνω μείωση ή θα φύγω ή δεν θα φύγω δεν γνωρίζω ακόμα. Ελπίζω ότι και να γίνει να είναι καλό και για την ομάδα και για εμένα να βρεθεί μία μέση λύση. Δεν έχω κάνει συζήτηση με την διοίκηση, δεν έχω επίσημη πρόταση αν έρθουν κάποια στοιχεία θα τα σκεφτώ πολύ σοβαρά και τότε θα μιλήσω. Ελπίζω ότι και να γίνει να είναι καλό και για μένα και για την ομάδα".

Για το αν οι αποχωρήσεις θα επηρεάσουν την ομάδα: "Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί η ομάδα από αυτά που συμβαίνουν, ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα όπως υπήρχε και ελπίζω ότι και να γίνεται να είναι για το καλό της ομάδας".

Για την συνέχεια: "Ελπίζω να έρθουν και άλλες χαρές στην ομάδα και ότι προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα να λύνονται είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά" .

Διέψευσε ο Μπόλονι τα μυθεύματα των Ρουμάνων

AYTA EINAI, AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.....................................
Έξω φρενών έγινε ο Λάσλο Μπόλονι με τα νέα δημοσιεύματα που ήρθαν από τη Ρουμανία τα οποία ήθελαν να μιλάει με σκληρή γλώσσα για όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ.
Και αυτή την φορά ο τεχνικός του Δικεφάλου αντέδρασε…
Ο Ρουμάνος έχει κάνει πολλές δηλώσεις στην Ρουμανία, όμως αυτές που κυκλοφόρησαν σήμερα δεν έγιναν ποτέ...
Αυτό επισήμανε ο ίδιος ο Λάζλο Μπόλονι στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
«Δεν έκανα τέτοιες δηλώσεις. Δεν μίλησε σε κανέναν δημοσιογράφο. Είναι ψέματα…», έλεγε εκνευρισμένος για όσα του καταλογίζονται.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για σημερινό κείμενο στην ιστοσελίδα ziare.ro όπου μεταξύ άλλων ο Μπόλονι φέρεται να λέει ότι… «Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί. Αλλά είχα συμφωνήσει με τον ατζέντη μου και άλλα εμφανίστηκαν εδώ».
Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για το περιεχόμενο αυτό και εξοργίστηκε. Αυτή η διάψευση είναι η πρώτη από την πλευρά του. Χαρακτηριστικά, ο Ρουμάνος έλεγε: «Έχω να μιλήσω με δημοσιογράφο από την Ρουμανία για περισσότερο από 1,5 μήνα».

Υπέγραψε ο Βιερίνια.............

Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Βιερίνια.
 Σύμφωνα με πληροφορίες,πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας. Μάλιστα σε λίγη ώρα θα βγει και ανακοίνωση από την Βόλφσμπουργκ ενώ οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πώς στις 19:00 ώρα Ελλάδος θα κάνει δηλώσεις και ο Μάγκατ για να καλωσορίσει τον Πορτογάλο στην ομάδα.

Tα πλάνα του Μπόλονι για τον Λεβαδειακό

Σχέδια επί χάρτου κάνει ο Λάσλο Μπόλονι για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς δοκίμασε και τους τρεις που έχει στη διάθεσή του, ενώ δίπλα στον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας Τσιρίλο και Μπαλάφας μονομαχούν για τη θέση του βασικού.

Ο Ετο μπήκε στις προπονήσεις και θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ αριστερά η θέση παίζεται ανάμεσα σε Λίνο και Σταφυλλίδη, καθώς ο βραζιλιάνος έχασε προπονήσεις. Στην μεσαία γραμμή, η τριάδα θα αποτελείται από τους Γκαρσία Φωτάκη και Ιβιτς καθώς ο Λάζαρ είναι άρρωστος, δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Στην τριάδα των κορυφαίων ο Μπόλονι

Σε μεγάλο αφιέρωμα Ρουμανικής ιστοσελίδας, ο Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται μέσα στην τριάδα των πιο επιτυχημένων προπονητών της χώρας που δουλεύουν εκτός Ρουμανίας.
Στο αφιέρωμα της adevarul.ro, ο Μπόλονι κατέχει θέση στην τριάδα των καλύτερων Ρουμάνων προπονητών, μέσα από μία λίστα 15 ονομάτων. Τον κατατάσσουν δε στην ίδια μοίρα μαζί με τους Μιρτσέα Λουτσέσκου της Σαχτάρ, και τον Νταν Πετρέσκου που τώρα είναι στην Κούμπαν.
Για τον Μπόλονι οι Ρουμάνοι κάνουν επίσης τον απολογισμό του 2011 αναφέροντας και την αποτυχία στη Λανς, αλλά και την πορεία του με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας ιδιαίτερα τις επιτυχίες στο Europa League.
Στο τέλος του αφιερώματος ιδιαίτερη αξία έχουν και οι συγκρίσεις των αμοιβών που έχουν αυτοί οι προπονητές μαζί με τν Ολαρόιου που είναι στα Εμιράτα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου παίρνει τρία εκατομμύρια στην Σαχτάρ, ο Ολαρόιου 2,3, ο Πετρέσκου δύο εκατομμύρια το χρόνο και ο Μπόλονι 520 χιλιάδες.

Ο απολογισμός του Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, αποτέλεσε έναν αμυντικό που δίδαξε τη θέση και σίγουρα θα τον θυμούνται για πολλά χρόνια οι φίλοι του ΠΑΟΚ
Ο Χιλιανός κεντρικός ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2008, ως ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα. Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ήταν ένας κεντρικός αμυντικός που πάντα έπαιζε περισσότερο με το μυαλό πάρα με το σώμα του.
Εγκεφαλικός, ψύχραιμος, έκανε "μπαμ" από μακριά ότι ξέρει και "πολλά κιλά" μπάλα μπάλα. Αυτό το απέδειξε αρκετές φορές, είτε όταν προωθούνταν στην αντίπαλη περιοχή, είτε όταν έβγαζε την μπάλα από τα μετόπισθεν του "Δικεφάλου" με απόλυτη ψυχραιμία και εξαιρετική πρώτη πάσα.
Με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Χιλιανός έπαιξε 111 φορές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, πέτυχε 6 γκολ και  σίγουρα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν επίπεδο τον "Δικέφαλο" τα τελευταία χρόνια.
Τώρα λοιπόν και αφού ο κύκλος του έκλεισε στον Δικέφαλο, ο Πάμπλο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του Κόλο Κόλο, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Είναι βέβαιο ότι δε θα τον θυμούνται μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά θα θυμάται και ο ίδιος το πέρασμα του από τον Δικέφαλο...

Γιατί ο Μάγκατ επέλεξε τον Βιεϊρίνια

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων τεχνικών στη Γερμανία και στην Μπούντεσλιγκα τυγχάνει της απόλυτης αναγνώρισης από όλους. Με τίτλους, όπου κι αν δούλεψε, αλλά και με την ικανότητα να παίρνει παίκτες και να τους ανεβάζει επίπεδο.

Ο λόγος για τον Φέλιξ Μάγκατ, που αρέσκεται στα... ελληνικά προϊόντα (Πλιάτσικας, Χαριστέας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κυργιάκος) και τώρα θέλει στην ομάδα του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η Βόλφσμπουργκ φέτος έχει κάνει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της αφού βρίσκεται στην 12η θέση της Μπουντεσλίγκα. Ο κόουτς των Γερμανών λοιπόν, αφού πήρε το «Ο.Κ.» από την Volkswagen που αποφασίζει για όλα στην ομάδα, καταστάλαξε στον Βιεϊρίνια και υπάρχει λόγος γι΄αυτό.

Ο Μάγκατ έχοντας εγκαταλείψει το 4-3-3, παίζει πλέον 4-2-3-1. Εξτρέμ με τις ικανότητες του Βιεϊρίνια και στις δύο πλευρές δε διαθέτει και γι΄αυτό το λόγο τον θέλει διακαώς στην ομάδα του.

Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Πορτογάλου, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση και θεωρεί ότι μπορεί με το... καλημέρα σας να πάρει πολλά από την παρουσία του Αντελίνο στην ομάδα.