Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 2-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το «καθάρισε» ο Γιάχος, έριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή!

Ο Γιάχος κατάπιε τη σφυρίχτρα του στο 72΄δεν έδωσε το πιο καθαρό πέναλτι της χρονιά στον Φωτάκη και αντί να γίνει το 1-1, η νίκη πήγε με 2-0 στον Παναθηναϊκό. Με δεκανίκι της διαιτησίας ο ΠΑΟΚ ανατράπηκε και έσπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο κάποιοι είχαν λουστεί από ιδρώτα μην τυχόν κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά, αλλά όταν άξιζε να ισοφαρίσει με πέναλτι, η σφυρίχτρα του Γιάχου μπήκε στο... αθόρυβο. Ημαρτον...
Λεπτό προς λεπτό
Αρχισε ο αγώνας
2΄Μόνος του ο Γεωργιάδης μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ.
6΄Σέντρα στου Σταφυλίδη, έδιωξε ο Καντέ.
9΄Επιθετικός ο ΠΑΟΚ, κέρδισε κόρνερ.
16΄Ο Ετο έχει ενοχλήσεις, ζήτησε αλλαγή.
18΄Δύσκολο, αλλά χλιαρό σουτ του Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Καρνέζης.
19΄Σουτ του Καραγκούνη. βρήκε λίγο στον Μαλεζά κι έφυγε κόρνερ
19΄Εκτελέστηκε το κόρνερ, κεφαλιά του Μπουμσονγκ, πάνω στη γραμμή ο Φωτάκης με το κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ.
22΄Ο Σταφυλίδης έκανε κούρσα από αριστερά και σούταρε, δύσκολα ο Καρνέζης σε κόρνερ.
30΄ Η κατοχή μπάλας είναι 54-46%
37΄Καλό σουτ του Γεωργιάδη, άουτ.
42΄Ο Τσιρίλο πρόλαβε με προβολή τον Τοτσέ.
45΄Σουτ του Γεωργιάδη, δύσκολα ο Καρνέζης!
45' Τέλος ημιχρόνου
46΄Β΄ημιχρόνου
46΄Ο Αποστολόπουλος στη θέση του Ετο
52' Κεφαλιά του Ζέκα , μπλόκαρε ο Χαλκιάς.
53΄Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι
57΄Σουτ του Τοτσέ, με γροθιές απομάκρυνε ο Χαλκιάς.
62΄ΓΚΟΛ 1-0 ο Παναθηναϊκός. Κρύο γκολ για τους πράσινους, που δεν έδειχναν ότι μπορούν να σκοράρουν. Σέντρα του Κουίνσι από αριστερά, ο Τοτσέ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ με το δέκατο φετινό του γκολ.
64΄Σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, τσίμπησε την μπάλα ο Αθανασιάδης, αλλά η μπάλα πήγε μόλις δίπλα από το δοκάρι.
67΄Ο Κατσουράνης στη θέση του Καραγκούνη.
68΄Ο Ιβιτς αντί του Λάζαρ για να δώσει επιθετική πνοή στον ΠΑΟΚ.
68΄Ο Νιμανί στη θέση του Γεωργιάδη.
70' Κίτρινη κάρτα στον Σιμάο.
72΄Ανατροπή του Φωτάκη, δεν δίνει τίποτε σε ανατροπή από τον Καντέ!!! Εξαλλες διαμαρτυρίες στον βοηθό και κίτρινη στον Βλάνταν Ιβιτς! Είναι απίστευτο, βγάζει μάτια το πέναλτι!!!
73΄Αποβλήθηκε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης για τις διαμαρτυρίες. Εξώφθαλμη η παράβαση, θύμα πάλι ο ΠΑΟΚ μετά το περιστατικό στο Περιστέρι.
75΄Ο Κλέιτον στη θέση του Κουίνσι.
76΄Οι αποβολές στον πάγκο του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Ο Παππάς "στέλνει" και τον γυμναστή Νίκο Καρύδα.
83΄Ωραία προσπάθεια από Νιμανί, αλλά απέκρουσε δύο φορές ο Βύντρα.
85΄Ο Βιτόλο στη θέση του Τοτσέ
85΄Σουτ του Κατσουράνη, άουτ.
86΄ΓΚΟΛ 2-0 ο Παναθηναϊκός. Ο Κατσουράνης στον Ζέκα, αυτός στον Κλέιτον και με λόμπα πάνω από τον Χαλκιά.
88΄Σουτ του Φωτάκη, άουτ.
89' Πλασέ του Ζέκα έδιωξε ο Χαλκιάς.
93΄Τέλος του αγώνα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα) Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Βιτόλο, Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Κλέιτον και Λαγός
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης, Έτο

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Λίνο, Ίβιτς και Νιμανί
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου), Αλέξανδρος Γρεβέτης (Χαλκιδικής)
Τέταρτος διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Παρατηρητής: Θεόδωρος Γκαϊτατζής

Γιάχος σε ρόλο Σπανάθα και ροντέο τα πλει οφ!

Ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος έβαλε τη σφραγίδα του σε ακόμη ένα διαιτητικό έγκλημα σε βάρος του ΠΑΟΚ… Μετά από το Περιστέρι που στέρησε δύο βαθμούς αφήνοντας να μετρήσει το οφ σάιντ γκολ του Μήτρογλου, σήμερα κατάπιε την σφυρίχτρα του σε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με το οποίο ο Δικέφαλος θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1 πριν γίνει το 2-0 από τον Παναθηναϊκό…
Πέρυσι ο επόπτης Τάτσης έκλεισε τα μάτια του σε ένα οφ σάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το οποίο ο Παναθηναϊκό κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και του έκλεψε την 1η θέση στα πλέι οφ, αλλά φέτος έχει αναλάβει δράση ο Γιάχος για να καθαρίσει το… σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιάχος ήταν ο διαιτητής που μαζί με τον βοηθό του Καρσιώτη είχαν μετρήσει το οφ σάιντ γκολ του Μήτρογλου στο Περιστέρι, με το οποίο ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΟΚ στερώντας του δύο ακόμη βαθμούς από τη διαφαινόμενη νίκη.
Σήμερα ο Γιάχος δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι του Καντέ πάνω στον Φωτάκη καθώς και ο βοηθός του Γρεβένης ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση δεν έδωσε την καθαρή παράβαση με τη οποία ο ΠΑΟΚ μπορούσε να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό στο 72’.
Βέβαια μένουν ακόμη δύο αγώνες για να ολοκληρωθούν τα φετινά πλέι οφ, αλλά είναι εμφανές πλέον ότι αλλιώς τα έχουν προγραμματίσει από την Αθήνα…

ΡΟΝΤΕΟ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η φετινή διαδικασία που μοιάζει πλέον με ροντέο ο 1ος από τον τελευταίο απέχουν μόλις 3 βαθμούς και όλα μένουν ανοιχτά.
Στο άλλο ματς της 4ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ και παρότι παρέμεινε στην 4η θέση, βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ είναι η εξής:

1.Παναθηναϊκός……8
2.ΠΑΟΚ……………7
3.ΑΕΚ………………6
4.Ατρόμητος………..5

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές περιλαμβάνουν τα εξής ματς:

5η αγωνιστική, Τετάρτη 16 Μαΐου

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (17:45)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:00)

6η αγωνιστική, Κυριακή 20 Μαΐου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (20:00)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (20:00)

"Κλέβουν απο τον ΠΑΟΚ 10-20 εκατομμύρια ευρώ!"

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Λάσλο Μπόλονι. Ο ρουμάνος τεχνικός δεν μπορούσε να χωνέψει τη φάση με το πένλατι που "έπνιξε" ο Γιάχος και έκανε βόλτες έξω απο τα αποδυτήρια της ομάδας φωνάζοντας ότι έκλεψαν απο τον ΠΑΟΚ 10.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα ο τεχνικός ηγέτης του Δικεφάλου ανέφερε ότι στερώντας απο τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να διεκδικήσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του στερούν 10.000.000 ευρώ που χαρίζουν στον Παναθηναικό.
ο Μπόλονι αρχικά αρνήθηκε να μεταβεί στην αίθουσα τύπου για δηλώσεις. Αυτή την ώρα δέχεται αφόρηρη πίεση για να μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να εκδώσει ανακοίνωση για τη "σφαγή" που επιμελήθηκαν ο Γιάχος και ο Γρεβένης ( ο βοηθός απο την Χαλκιδική).

Τελικά ο προπονητής του Δικεφάλου αποφάσισε να κάνει δηλώσεις στις οποίες είπε όσα είχε στο μυαλό του χωρίς περιστροφές και αφού αρχικά μίλησε για το καθαυτό παιχνίδι, στη συνέχεια ασχολήθηκε  περισσότερο με το θέμα της διαιτησίας και είπε ότι οι αποφάσεις τους και τα λάθη των ρέφερι σε βάρος του ΠΑΟΚ στοιχίζουν 10-20 εκ. ευρώ!
Αρχικά μπαίνοντας στην αίθουσα ρώτησε ο ίδιος τους δημοσιογράφους αν έχουν κάποια ερώτηση και όταν τον ρώτησαν γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ είπε:
«Επειδή δεν σκοράραμε και ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό κάποιες φορές…»
Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Φωτάκη και εκεί είπε:  «Δε μου αρέσει να μιλάω για το διαιτητή, οπότε πρώτα από όλα θα μιλήσω για το ματς.
Υπήρχε ένα παιχνίδι μεγάλων αγοριών. Ήρθαμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος  είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μία καλή ομάδα ξέροντας ότι για να διατηρήσουμε το όνειρό μας έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι.
Πρέπει να αναγνωρίσω ότι η ομάδα μου δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι.
Και δεν ήταν τέλειο επειδή αισθάνθηκα ότι οι παίκτες μου ήταν ψυχολογικά κουρασμένοι.
Επίσης είδα ότι στην επίθεση δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα με ταχύτητα.
Δεν πρέπει να αφήνεις στον Παναθηναϊκό να εκμεταλλευτεί τα λάθη σου.
Και στην επίθεση και στην άμυνα κάναμε πρώτοι το λάθος και γι’ αυτό το λόγο δεν πήραμε εμείς το οξυγόνο και το δώσαμε στον αντίπαλο.
Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερα να μη δίνεις οξυγόνο.
Τώρα θα πρέπει να επιστρέψουμε στον ανταγωνισμό με δυνατή ψυχολογία, είναι καλό ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες δεν έχουν πάρει κίτρινη κάρτα. Νομίζω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε για την πρώτη θέση, ούτε για την τελευταία. Η δουλειά συνεχίζεται…».
Για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παίρνεις βοήθεια από τα ψυχικά αποθέματα. Η διαδικασία των πλέι οφ τέτοιο καιρό είναι πολύ δύσκολη, για όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό να φανεί ποιος έχει ψυχολογικά αποθέματα. Έξι ματς σε τρεις εβδομάδες είναι πολλά για την παρούσα φάση της σεζόν. Ίσως αν ήταν το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο, να ήταν αλλιώς αλλά και πάλι είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία για όλους. Όποιος είναι πιο δυνατός στο μυαλό έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο δυνατός και στο σώμα», εξήγησε.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας:

«Εμείς δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν τέτοιου είδους βοήθεια.
Και τέτοιου είδους καταστάσεις αγγίζουν τον οποιονδήποτε.
Σε αυτή τη συζήτηση, όμως όλα είναι υποθετικά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να βάλουμε πέντε γκολ μετά, αλλά και να δεχθούμε έξι μετά και να τελειώσει ο αγώνας 7-6. Τώρα καταλαβαίνω, όμως, γιατί ισοφαριστήκαμε στον Ατρόμητο. Αν κάνετε έναν υπολογισμό θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους τρεις επιπλέον βαθμούς εμείς και δύο λιγότερους ο Παναθηναϊκός.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοιου είδους λάθη σημαίνουν το λιγότερο δέκα και το περισσότερο είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Στην απάντηση «δεν είδα» η ερώτησή μας είναι «γιατί ήσουν τότε εκεί;». Αν είναι έτσι γιατί ήρθες στο γήπεδο;
Θα ήθελα να σας πω επίσης ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να βρούμε τα χρήματα για την άδεια της ΟΥΕΦΑ. Το να χάνεις από δέκα μέχρι είκοσι εκατομμύρια σήμερα, είναι σαν ελληνική τραγωδία, αν τελικά γίνει αυτό. Άκουσα ότι ο ίδιος διαιτητής μπορεί να είναι και στην Τούμπα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Του λέω από τώρα καλώς να ορίσει…»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να κρεμάσουν σήμερα τη σφυρίχτρα τους»

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εκεί αναφέρονται τα εξής:

«Κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης.
Μέχρι σήμερα σεβαστήκαμε, περισσότερο από ότι έπρεπε, τους θεσμούς και τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε ότι κάναμε τεράστιο λάθος. Δεν το προτιμάτε. Δεν το θέλετε. Εμείς πεισματικά αρνηθήκαμε έως σήμερα να αναζητήσουμε «άλλους δρόμους», που μάλλον όμως εσείς προτιμάτε. Βλέπετε, ίσως να σας αρέσουν οι «καμένοι φούρνοι» και τα ανώνυμα χτυπήματα.
Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών.
Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cédric Kanté πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους.
Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ»