Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

καλώς τον Σπα(νά)θα

Ένας άνθρωπος που δεν ξέχασαν ποτέ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα προκλητικά σφυρίγματά του σε εκείνο το περιβόητο ματς του Βικελίδης, όπου με το έτσι θέλω σταμάτησε την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο, θα είναι ο διαιτητής στη Βέροια για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Δικέφαλο. Ο λόγος φυσικά για τον Σπάθα ή... Σπανάθα όπως από τότε του έμεινε το παρατσούκλι.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:
Σάββατο 1/12
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σίπκας (Πέλλας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Άρης-Ατρόμητος
Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης), Μαντάκης (Ημαθίας)
Ολυμπιακός-Πλατανιάς
Δημητρόπουλος, Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Ντίτσος (Πρέβεζας)
Κυριακή 2/12
ΟΦΗ-Πανθρακικός
Ιωαννίδης (Αργολίδας), Γεωργαράκος, Ταρανάς (Αθηνών), Γιάχος (Χίου)
Βέροια-ΠΑΟΚ
Σπάθας, Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών), Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Αμπάρκιολης, Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών), Κουτσιαύτης (Άρτας)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Ζαχαριάδης, Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Δευτέρα 3/12
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά), Κάκος (Κέρκυρας)

Μεταγραφές στην τελική ευθεία

Παράλληλα με τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής, μέχρι το τέλος του 2012, οι επιτελείς της ομάδας αυξάνουν τις επαφές τους με τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο και τους ενδιαφέρουν.
Εκτός από τον Βιεϊρίνια για τον οποίον θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Δεκεμβρίου στη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και τον Ισπανό Λούκας που ανήκει στην Καρπάτι, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό και ένα μέσο που θα ενισχύσει το κέντρο. Ουσιαστικά η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ή τεσσάρων παικτών που θα μπορέσουν με την έλευσή τους να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Η αλήθεια είναι πως έχουν εντοπιστεί παίκτες από την Ευρώπη και τους παρακολουθούν για να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα. Και πολύ σύντομα θα γίνουν οι επαφές για τον κεντρικό αμυντικό που πρέπει να αποκτηθεί. Επαφές έχουν ξεκινήσει για τον μέσο, έστω και ανεπίσημα και αναμένεται να οριστικοποιηθούν πολύ σύντομα. Η ουσία είναι πως από εδώ και στο εξής θα αυξηθούν οι προσπάθειες των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν σε οικονομικό επίπεδο. Γιατί ανεξάρτητα από τα «θέλω» των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό για να έρθουν οι παίκτες.
Ο Ολαϊτάν που επίσης έχουμε αναφέρει είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Τον Νιγηριανό θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν για μία ακόμη φορά την Κυριακή καθώς θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Τεκμηριωμένη άποψη έχουν για αρκετούς παίκτες, τα ονόματα των οποίων συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη, μέσα όμως από τις διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν, θα φανεί ποιος μπορεί να έρθει στην Τούμπα και ποιοι θα αποκλειστούν.

Με εισητήρια στη Βέροια

Το καθ' όλα δίκαιο αίτημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για εισιτήρια των 15 ευρώ, όπως είχε συμβεί και στο ματς της Βέροιας με την ΑΕΚ, εισακούστηκε τελικά κι έτσι ανακοινώθηκε αλλαγή στην τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 του Δημοτικού γηπέδου Βέροιας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (2/12) Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Μετά από συνεργασία και συμφωνία των ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε η αλλαγή στην τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 του Δημοτικού γηπέδου Βέροιας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 2/12/2012. Η νέα τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 ορίστηκε στα 15 ευρώ.
Για τη θύρα 6 η τιμή των εισιτηρίων παραμένει στα 20 ευρώ.
Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τη Θύρα 5 μπορούν να έρχονται στο εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας για να τους επιστραφεί το χρηματικό αντίτιμο των 5 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στη διαφορά από την αναγραφόμενη τιμή.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους φιλάθλους θα γίνεται την Παρασκευή 30/11 έως τις 17:00, το Σάββατο 1/12 από τις 09:00 έως τις 17:00.
Την Κυριακή 2/12, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, ούτε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά ούτε και στη Βέροια".