Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δεν θα γίνει η αγωνιστική την Μ.Τετάρτη

Δεν θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη η 29η αγωνιστική της Super League. Οπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, αμέσως μετά δηλαδή από το Πάσχα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι η 29η αγωνιστική ημέρα της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012.

Μέτριος, αήττητος, αλλά και με δέκα παίκτες (0-0)

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη στο Περιστέρι για να προσπεράσει τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και να πατήσει στην τρίτη θέση, αλλά έμεινε στο 0-0, σε ισόπαλο παιχνίδι για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην έδρα του Ατρομήτου. Ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός, αλλά το ματς καταστράφηκε στο 37΄όταν ο Φωτάκης αποβλήθηκε με μια αυστηρή απόφαση με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ιγκλέσιας. Ο ΠΑΟΚ κλείστηκε στην άμυνα του για να μην δεχτεί γκολ παίζοντας με δέκα παίκτες και τελικά πήρε την ισοπαλία χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αφού ο Ατρόμητος απείλησε δύο τρεις φορές όλες κι όλες στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ κράτησε και πάλι το αήττητο εκτός έδρας, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τίποτε απολύτως στην περιοχή του Ιτάνζ.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ
Την τελευταία στιγμή λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Μίρο Σνάουτσνερ έμεινε εκτός αποστολής ενώ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα και τη θέση του παίρνει ο Αποστολόπουλος, ενώ στον πάγκο θα πάει ο Ρομπέρ.
1΄Αρχίζει ο αγώνας
2΄Γύρισμα του Μήτρογλου, στα χέρια του Χαλκιά.
13΄Ο ΠΑΟΚ δεν έχει απειλήσει ακόμη καθόλου τον Ατρόμητο.
20΄Πρώτο σουτ για τον ΠΑΟΚ, που είχε χώρο μακριά από την περιοχή, αλλά δεν απείλησε τον Ιτάνζ.
21΄Η κατοχή μπάλας είναι 70-30% για τον Ατρόμητο!
37΄Κόκκινη κάρτα στον Γιώργο Φωτάκη! Ο Κωνσταντινέας αφήνει τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες με μια αυστηρή απόφαση, αφού ο Φωτάκης δεν πάει με πρόθεση στον Ιγκλέσιας.
45΄Λήξη ημιχρόνου
46΄Αρχισε το β' ημίχρονο
56΄Σουτ του Ιγκλέσιας, κόντρα στον Λάζαρ και κόρνερ. Τρίτο κόρνερ για τον Ατρόμητο.
56΄Γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έδιωξε ο Αθανασιάδης.
58΄Σέντρα από δεξιά δεν μπόρεσε ο Λίνο να πιάσει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή.
60΄Προβολή του Δημούτσου, μπλόκαρε ο Χαλκιάς.
61΄Κόρνερ του Ατρόμητου από δεξιά, ο Γιαννούλης πήρε την κεφαλιά, έδιωε πριν τη γραμμή ο Σταφυλίδης.
62΄Κάθετη πάσα του Δημούτσου στον Γιαννούλη, βγήκε σωτήρια στα πόδια του ο Χαλκιάς.
67΄Ο Επστάιν στη θέση του Γιαννούλη.
70΄Ο Σαλπιγγίδης επιδίωξε και πήρε κίτρινη κάρτα για να μην έχει ποινή στα πλέι οφ.
75΄Βολίδα από τον, απέκρουσε ο Χαλκιάς.
76΄Ο Αναστασάκος στη θέση του Τάτου.
78΄Και τρίτη αλλαγή, ο Καραγκούνης αντί του Μπρίτο.
79΄Σουτ του Μήτρογλου, άουτ.
84΄Ο Γεωργιάδης στη θέση του Σαλπιγγίδη.
88΄Σουτ του Καραγκούνη διαγώνιο μέσα από την περιοχή, στο κάθετο δοκάρι του Χαλκιά και άουτ.
92΄Κίτρινη κάρτα στον Χαλκιά.
Τέλος του αγώνα
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Τάτος, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Γιαννούλης, Μήτρογλου, Δημούτσος.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Αθανασιάδης
* Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρ.
Διαιτητής: Πέτρος Κωνστανινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
Τέταρτος διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Εκτός δε χάνει ούτε με 10 και δεν δέχεται και γκολ…

Ακόμη και με 10 παίκτες για σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ κατάφερε πάρει ισοπαλία από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0), να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 3ης θέσης και να διατηρήσει εκτός έδρας το αήττητο για 12 σερί παιχνίδι κρατώντας για ακόμη μία φορά εκτός έδρας το μηδέν στην άμυνά του.
Η τελευταία εκτός έδρας ήττα πάντως ήταν με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 6 Νοεμβρίου 2011. Έκτοτε μετράει επτά διπλά και πέντε ισοπαλίες μακριά από την Τούμπα
Το σερί ξεκίνησε με το διπλό στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ (1-2) και συνεχίστηκε με ισοπαλία 2-2 στα Γιάννινα, νίκη 0-2 με Δόξα Δράμας, διπλό (έστω στα χαρτιά) στο Κύπελλο με Εθνική Αστέρα, το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, τα διπλά με ΑΕΚ (0-2) και ΟΦΗ (0-2), το 0-0 με την Ουντινέζε, το 0-2 με τον Παναθηναϊκό, το 1-1 με τον Παναιτωλικό, το 0-4 με την Κέρκυρα και το σημερινό 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Εξίσου εντυπωσιακό με το σερί είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2012 έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ εκτός έδρας (στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) σε οχτώ παιχνίδια!

Στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2012 ο Δικέφαλος δεν έχει δεχθεί γκολ!
Αναλυτικά αυτά ήταν:
Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2
Ουντινέζε – ΠΑΟΚ 0-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-4
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

Κερδισμένοι ενόψει πλέι οφ ΠΑΟ και Ατρόμητος…

Ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-0 και ο Ατρόμητος με το βαθμό που πήρε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κερδίζουν προς το παρόν από έναν βαθμό παραπάνω για τα πλέι οφ καθώς μένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος!
Η ΑΕΚ που έχασε με 2-1 από τα Γιάννινα έμεινε στην 5η θέση με 46 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μόνος 4ος με 47 βαθμούς, αλλά ο Ατρόμητος φτάνοντας στους 49 βαθμούς με την ισοπαλία (άρα στο +3 από την 5η ΑΕΚ) κερδίζει έναν βαθμό για τα πλέι οφ.
Επίσης ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-0 έφτασε στους 60 βαθμούς και άρα με τους +14 βαθμούς από την 5η ΑΕΚ, οπότε πήρε ακόμη ένα βαθμό για τα πλέι οφ!
Έτσι αν η διαδικασία ξεκινούσε αύριο οι πράσινοι θα έμπαιναν στα πλέι οφ με τρεις βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ θα είχε μηδέν μαζί με την ΑΕΚ και ο Ατρόμητος θα είχε έναν βαθμό…
Επίσης μαθηματικά ο ΠΑΟΚ (47β.) και η ΑΕΚ (46β.) δεν έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ καθώς ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζοντας το ματς με τον Άρη (προηγούνταν με 0-1 και το παιχνίδι διακόπηκε σε βάρος του Άρη) έφτασε στους  42 βαθμούς και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες στα δύο ματς που μένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν…

"Κάτι μας λείπει!"

Ο Λάσλο Μπόλονι αφού έδωσε τη δική του εξήγηση για το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, αναφέρθηκε στην αποβολή του Φωτάκη και μίλησε για το ψυχολογικό πρόβλημα του Δικεφάλου στα εντός έδρας ματς, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο προσεχές ματς με τη Δόξα Δράμας για να επιστρέψει στις νίκες στην Τούμπα και να σφραγίσει έτσι και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ.
Αναλυτικά  οι Μπόλονι είπε:
«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και να ευχηθώ να κερδίσει το καλύτερο στον τελικό του κυπέλλου. Αναφορικά με τον αγώνα κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ωραίο παιχνίδι. Δεν είδαμε πολλές επιθετικές ενέργειες.
Ακόμη και ο Ατρόμητος που για μία ώρα έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν έδειξε δύναμη στην επίθεση. Και εμείς δεν είχαμε επιθετική έμπνευση, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά
Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε πολλές μπάλες στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, όσες χάνουμε συνήθως σε δύο παιχνίδια και βήμα-βήμα ανακτήσαμε αυτό που έχουμε σαν ομάδα.
Είναι μία στιγμή που πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου επειδή έδειξε πνευματική δύναμη.
Οι παίκτες μου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και στις επόμενες μέρες πρέπει να δουλέψουμε. Είμαι χαρούμενος για τον Αποστολόπουλο και στον Σταφυλλίδη, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι ο δρόμος για να γίνουν καλοί παίκτες θέλει δουλειά και θυσίες. Πιστεύω ότι στο τέλος του δρόμου θα τα καταφέρουν.
Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να βάλουμε στις ενέργειές μας τη δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, να φτάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα στο ένας εναντίον ενός, με μπάλα και χωρίς μπάλα.
Μας λείπουν δύο πόντοι για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στα πλέι οφ. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας να μας υποστηρίξουν στην Τούμπα, καθώς έχουμε αποκτήσει ένα ψυχολογικό θέμα με έξι ματς χωρίς νίκη και θέλουμε να το ξεπεράσουμε με τη βοήθειά τους».
Για το επόμενο ματς που είναι με τη Δόξα Δράμας στην Τούμπα είπε:
"Όλα τα παιχνίδια πριν ξεκινήσουν είναι δύσκολα. Ξεκινάς από το 0-0 και πρέπει να κάνεις αυτά που μπορείς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δώσουμε τα ίδια δώρα που κάναμε στα Γιάννενα και στην Τρίπολη. Παρόλο που μπορούμε να ανεβάσουμε επίπεδο, στην άμυνα είμαστε επιθετική. Τις επιθετικές στιγμές μας πρέπει να διορθώσουμε. Στα ματς με Γιάννινα και Τρίπολη δεν είχαμε τη νοοτροπία να σκοτώσουμε τον αντίπαλο».
Για τις αλλαγές είπε:
«Ήθελα να αλλάξω και τον Λίνο. Δεν ήθελα να αλλάξω την αμυντική γραμμή, αφού ο αγώνας ήταν 0-0. Ο Γκαρσία και ο Λάζαρ ήταν σε καλό επίπεδο και σκεφτόμουν να αλλάξω κάποια πράγματα μπροστά. Σε μία περίπτωση άμυνας σε  κόρνερ δεν είχα ψηλούς παίκτες για να αντικαταστήσω τον Λίνο και γι’ αυτό τον κράτησα».
Τέλος για την αποβολή του Φωτάκη είπε: «Η δική μου άποψη δεν είναι η επίσημη. Δεν έχω ξαναδεί τη φάση. Πιστεύω ότι ο Φωτάκης δεν το έκανε με πρόθεση, ακόμη και αν χτύπησε τον αντίπαλο. Για μένα ο διαιτητής ήταν καλός, αλλά στη συγκεκριμένη φάση ψυχολογικά έκανε λάθος με την αποβολή».


Δώνης: «Έχει αλλάξει επίπεδο ο Ατρόμητος»
Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα φετινά πλέι οφ με το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.
«Αν στο ξεκίνημα της σεζόν λέγαμε ότι θα παίξουμε τελικό κυπέλλου και θα βρεθούμε στα πλέι οφ, θα μας περνούσαν για τρελούς.
Από την αρχή της χρονιάς δείξαμε σταθερότητα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δείξαμε τις ικανότητές μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και όσους απαρτίζουν την ομάδα.
Σήμερα το πόσο έχει αλλάξει το επίπεδο του Ατρόμητου, φαίνεται από το πώς τον αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομάδες. Στον αγώνα δεν αφήναμε τον ΠΑΟΚ να περάσει το κέντρο.
Οι τρεις παίκτες μας που κάνουν τη διαφορά (Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου) δεν ήταν σε καλή μέρα για να δημιουργήσουμε φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος με υπομονή είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Ακόμη κι έτσι ο βαθμός έφτανε για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ», δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου.

«Άδικη η αποβολή μου, επηρέασε το αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε μετά από το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την αποβολή του στο 37’, τονίζοντας ότι ήταν άδικη και επηρέασε τελικά το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τόνισε ότι:
«Η αποβολή μου ήταν άδικη. Δεν ήταν κόκκινη. Πήγα να κάνω κοντρόλ και κτύπησα με τον αντίπαλο αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Ωστόσο ο διαιτητής με απέβαλλε! Δεν ξέρω τι να πω… Αυτή η κόκκινη επηρέασε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι μετά έτρεξαν πολύ για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και τελικά κρατήσαμε το 0-0.
Πάντως είναι αλήθεια ότι και στην αρχή του αγώνα δεν μπήκαμε καλά και μιλώντας για τα πρώτα 37 λεπτά πριν την αποβολή μου, μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλά.
Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στην Τούμπα και μας προβληματίζει ότι εδώ και καιρό δεν μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή την Τετάρτη με τη Δόξα Δράμας…»