Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δικαιούμασταν το αποτέλεσμα

Ο συνεργάτης του Χουμπ Στέφενς, Τόνι Λόκχοφ ανέλυσε τον αγώνα, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και επισήμανε ότι δεν είχε επικοινωνία με τον τιμωρημένο τεχνικό του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ματς. 
 Για το τι πήγε καλά και τι όχι: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε οργανωμένα. Πιέσαμε καλά από τα πλάγια και κάναμε ευκαιρίες.. Στο δεύτερο η ΑΖ ήταν πιο οργανωμένη και εμείς δεν είχαμε συνοχή.

Αν θα ήταν δίκαιο να χάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, αλλά εμείς δικαιούμασταν το αποτέλεσμα. Ο Σαλπιγγίδης σκόραρε και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Στην Ευρώπη πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου».

Αν θεωρεί πρόβλημα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, προσπαθούμε να κρατάμε το 0 στην άμυνα. Παράλληλα ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε στο δικό μας σκοράρισμα. Το δείχνουμε στη Σούπερ λίγκα, το δείχνουμε και σήμερα».

Για τις δυσκολίες του τεχνικού επιτελείου να διαχειρίζεται τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Αν ήμουν παίκτης θα μου άρεσε να παίζω σε όλα αυτά τα ματς. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, προετοιμαζόμαστε για το κάθε ματς. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό, θα κάνουμε

Αν είχε επικοινωνία με τον Στέφενς κατά τη διάρκεια του ματς: «Όχι, δεν είχα καμία επαφή. Προετοιμαστήκαμε για όλα από πριν και ήμασταν μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου