Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Βγάζει λίστα ο Ζαγοράκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναμένεται να αποφασίσει από σήμερα τη σύνθεση του νέου διοικητικού σχήματος, που θα συνεχίσει στην ΠΑΕ για τους επόμενους έξι μήνες. Όπως είναι γνωστό, στις 28 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης και ο Ζαγοράκης ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα μετέχουν στο σχήμα. Θα ενημερώσει πρώτα τους συμβούλους του και αμέσως μετά θα παραδώσει στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τη λίστα με τα ονόματα που θα δηλωθούν ως διοίκηση πρωτοδικείου. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά στη νέα διοίκηση αναμένεται να μετέχουν ο Ζήσης Βρύζας και ένας εκ των δύο γιων του Γιώργου Σαχπατζίδη. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο κάποιος έκπληξης από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ όσον αφορά την τελική σύνθεση και τον αριθμό των μελών που θα μετέχουν. Ο Ζαγοράκης μετά τις τελευταίες εξελίξεις από τις οποίες αισθάνεται δικαιωμένος για τη στάση που κράτησε, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη σύνθεση του σχήματος που θα “τρέξει” τα θέματα του ΠΑΟΚ. 

ΠΑΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΥΞΗΣΗ

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε μετά το οριστικό διαζύγιο του Σαχπατζίδη με τον Φλωρίδη να κλείσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και επί της ουσίας να μη δώσει παράταση ένα μήνα, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι από χθες 22 Σεπτεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, που είχε προκηρυχτεί, μέσω της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, την 22α Αυγούστου 2011. Ενημερώνουμε τους μετόχους της Εταιρίας και οποιοδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο ότι εντός του επόμενου μηνός θα προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θεωρούμε ότι μέχρι τότε υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα αύξηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται -βάσει της Αθλητικής Νομοθεσίας- προκειμένου να έχει το δικαίωμα συμμετοχής”.
Η αύξηση θα ανοίξει και πάλι στα τέλη Οκτωβρίου, κατά συνέπεια όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία για τη αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

Έρχεται ο… ΑΕΚάκος

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Κάκος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Μετά, βέβαια, εκείνη την παρουσία του (13 Νοεμβρίου 2010), ο Κερκυραίος διαιτητής είχε κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό του ΑΕΚάκου, που του είχαν αφιερώσει την επομένη τα ΣΠΟΡ. Για άλλη μια φορά ο Κάκος είχε αποδείξει το κόμπλεξ του παίζοντας στην Τούμπα. Στο 37΄ ο Τζιμπούρ πάτησε τον Γκαρσία μπροστά στα μάτια του Κερκυραίου διαιτητή, ο οποίος αντί να αποβάλει, ως όφειλε, τον επιθετικό της ΑΕΚ με απευθείας κόκκινη κάρτα, τιμώρησε προς γενική αγανάκτηση και τους δύο παίκτες με κίτρινη κάρτα.
Κι όχι μόνον αυτό, αφού δύο λεπτά πριν από τη λήξη, κι ενώ το σκορ παρέμενε 1-1, ο Βιεϊρίνια ξεπέρασε από τα δεξιά την αντίσταση του Λαγού, ο οποίος ανέτρεψε καθαρά τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, χωρίς όμως να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών. Και για να συμπληρωθεί το σκηνικό, δεύτερος επόπτης ορίστηκε ο Τάτσης, που αγνόησε το οφσάιντ γκολ του Σίλβα στο περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0, που έστειλε τους “πράσινους” στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 18:00 η σέντρα με Ρουμπίν Καζάν


Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η UEFA έκαναν αποδεκτό το αίτημα της Ρουμπίν Καζάν για την αλλαγή της ώρας της διεξαγωγής του αγώνα με τον Δικέφαλο για τους ομίλους του Europa League. Ετσι το παιχνίδι της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου θα έχει ώρα έναρξης στις 18:00 ώρα Ελλάδος, αντί για 19:00 ώρα Ελλάδος, που είχε οριστεί σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια, ώστε το κρύο να είναι λιγότερο.

Αθώοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ




Αθώοι κρίθηκαν οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είχαν συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν να πετάξουν στον προαύλιο χώρο των φυλακών στα Διαβατά δύο μπάλες, που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες. Κατά τη χθεσινή διαδικασία του δικαστηρίου, αποδείχθηκε ψευδής η κατηγορία και ομοφώνως έμειναν ελεύθεροι. Όπως σημείωσε στον Sport 103 fm ο Νίκος Διαλυνάς, που ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορούμενων, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησης τους, και μάλιστα πολλοί από αυτούς κινδύνεψαν να χάσουν και τις δουλειές τους, εξαιτίας της διήμερης αναγκαστικής απουσίας τους.