Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

12 ζευγάρια, ένα ερωτηματικό και μία μάχη

Η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος έβγαλε «λαβράκι» 

Τη στιγμή που η κόντρα Αχιλλέα Μπέου και Λάρισας κορυφώνεται, η τύχη έκανε τα δικά της παιχνίδια και στην κλήρωση έβγαλε ζευγάρι τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ. Ο Αρης θα παίξει με τον Απόλλων Καλαμαριάς, αν και αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του στην Φούντμπολ Λιγκ. Με Λαμία θα παίξει ο Ηρακλής.

 

Διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2014-2015.

Τα ζευγάρια (οι αγώνες θα είναι διπλοί):
Χανιά-ΑΟ Τραχωνων
Νέος Αχαρναϊκός-Φωστήρας
Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή-Πανηλειακός
ΑΕ Ερμιονίδας-Παναιγιάλειος
ΑΕΚ-Φωκικός
Ηρακλής-Λαμία
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου
Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης Θεσσαλονίκης
Πιερικός-Τύρναβος
Αιγινιακός-Αργοτικός Αστέρας
Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος
Η 1η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Αυγούστου και η δεύτερη για τις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθεί το σύστημα διεξαγωγής έως τον τελικό:

2η  φάση (κλήρωση 8/12/2014)

Θα συμμετάσχουν οι 14 νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης και οι 18 ομάδες της Super League, οι οποίες, στο σύνολό τους, θα συγκροτήσουν οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι αγώνες των ομίλων (μονοί αγώνες) θα διεξαχθούν σε πρωτάθλημα 3 αγωνιστικών. Στην κλήρωση των αγώνων της 2ης φάσης, οι ομάδες θα χωριστούν σε γκρουπ ως εξής:
Γκρουπ 1: Οι ομάδες της Super League που τερμάτισαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2013-2014 στις θέσεις 1-8.
Γκρουπ 2: Οι ομάδες της Super League που τερμάτισαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2013-2014 στις θέσεις 9-16.
Γκρουπ 3: Οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν από την Football League στην Super League την περίοδο 2013-2014 και, ύστερα από κλήρωση, έξι ομάδες της Football League που προκρίθηκαν από την 1η φάση.
Γκρουπ 4: Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες της Football League που προκρίθηκαν από την 1η φάση.
Μία ομάδα από κάθε γκρουπ θα συμμετέχει σε κάθε έναν από τους οκτώ ομίλους της 2ης φάσης.
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.


3η  φάση (κλήρωση 8/12/2014)
Θα συμμετάσχουν οι 16 ομάδες που θα προκριθούν από τη 2η φάση, οι οποίες θα σχηματίσουν δύο γκρουπ δυναμικότητας. Στο πρώτο γκρουπ θα συμπεριληφθούν οι ομάδες που τερμάτισαν επικεφαλής στον όμιλό τους και στο δεύτερο εκείνες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. Κάθε μία ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μία ομάδα από το δεύτερο γκρουπ και μεταξύ τους θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες.
Προημιτελική φάση (κλήρωση 26/1/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση. Η κλήρωση θα διενεργηθεί χωρίς περιορισμούς και τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες.


Ημιτελική φάση (κλήρωση 9/3/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν από την προημιτελική φάση. Τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες και οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό. Ταυτόχρονα με την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.


Τελικός αγώνας: ΟΑΚΑ Σάββατο 9 Μαΐου 2015
Στα παιχνίδια της 1ης, 4ης, 5ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος, ενώ στους αγώνες της 3ης φάσης γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

 

Η ώρα του επαναληπτικού…

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ έχει γνωστοποιηθεί πλέον και η επίσημη ώρα έναρξης του δεύτερου αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ζίμπρου, τους ματς δηλαδή που θα γίνει στις 28 Αυγούστου στην Τούμπα. Και το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 7.15μ.μ.

 

 

Προκαλεί βεβαίως και μία περιέργεια το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει τόσο νωρίς και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που αναμένεται να έχει πολύ ζέστη. Και προτού βγει το καλοκαίρι. Και προφανώς θα υπάρχει και η ανάλογη μέριμνα για την αντιμετώπισε της ζέστης, ενδεχομένως και το ειδικό timeout που έχει προβλέψει η ΟΥΕΦΑ για αυτές τις περιπτώσεις.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, στις 21 του μήνα, στο Κισινάου κα θα ξεκινήσει στις 9.05 το βράδυ.

 

Διαρκείας για Τούμπα μέχρι 12 Σεπτεμβρίου

Ήταν μία απόφαση που θεωρείται απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν λίγο την απόφασή της να δώσει παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου. 

 

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια του την Πέμπτη, αλλά με τον εκτός έδρας αγώνα στο Κισινάου και για πρώτη φορά παίζει στην Τούμπα στις 28 του μήνα με την Ζίμπρου.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.  Κρατήστε τη δική σας θέση στην Τούμπα και παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη (μέχρι και τη φάση των ομίλων), δίχως το άγχος του εκδοτηρίου.

Οσοι προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας του ΠΑΟΚ θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις για τις αγορές τους σε συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ εταιρίες μέσω ειδικών κουπονιών που θα τους δίνονται μαζί με την αγορά του διαρκείας τους.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προσπάθειά της να κάνει το γήπεδο έναν οικογενειακό προορισμό θα εκδώσει παιδικά εισιτήρια διαρκείας με ειδική τιμή. Έκπτωση θα έχουν και τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ».

 

Αυτά είναι τα εισιτήρια για Κισινάου

Από αύριο, Τρίτη, βγαίνουν σε διάθεση στο Κισινάου, την πρωτεύουσα της Μολδαβίας τα εισιτήρια για τον αγώνα Ζίμπρου – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές και τις ώρες διάθεσης…

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί νωρίτερα από το PAOK24, σημεία πώλησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν στο Κισινάου και ουσιαστικά όσοι φίλαθλοι ταξιδέψουν στη Μολδαβία θα τα προμηθευτούν εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές ξεκινούν από 50 Lei (το νόμισμα της Μολδαβίας), που αντιστοιχούν σε 2,65 ευρώ και αφορούν θέσεις στα δύο πέταλα του γηπέδου. Στο ίδιο σημείο υπάρχουν και εισιτήρια των 60 Lei, δηλαδή των 3,1 ευρώ, αλλά προφανώς θα δοθούν στους φανατικούς φιλάθλους της Ζίμπρου.

Στα υπόλοιπα διαζώματα του «Ζίμπρου Αρένα», τα εισιτήρια κοστίζουν από 80 Lei (4,24 ευρώ), μέχρι και 200 Lei (10,6 ευρώ) στις θέσεις VIP, στο κέντρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζίμπρου, από αύριο, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, την Τετάρτη (20/8) από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και την Πέμπτη, την μέρα του αγώνα δηλαδή, από τις 10 το πρωί!