Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Και επίσημα Στοχ!

Πριν από λίγο η Φενέρμπαχτσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε ότι ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό του τη σεζόν 2013-14!
Η τουρκική ομάδα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ  για τον διεθνή Σλοβάκο μεσοεπιθετικό και πλέον απομένει η οριστική ανακοίνωση και από τον επίσημο ΠΑΟΚ, ο οποίος έως τώρα τηρούσε όπως πάντα σιγή ιχθύος…

Καταδικασμένη η Μέταλιστ

Αν κανείς δει τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ σε ότι αφορά τη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα οδηγηθεί στο ξεκάθαρο συμπέρασμα πως η Μέταλιστ στις 13 Αυγούστου δεν έχει καμιά τύχη ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων όπου και θα απολογηθεί για τη συμμετοχή της στο στημένο ματς με την Καρπάτι.
Η Μέταλιστ έχει κληθεί να απολογηθεί βάσει ενός συγκεκριμένου κατηγορητηρίου. Στο άρθρο 2, παράγραφος 04g αναφέρει πως: «μια ομάδα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διοργάνωση της UEFΑ δεν θα πρέπει να έχει εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα σε καμία δραστηριότητα στησίματος αγώνα ή διαμόρφωσης αποτελέσματος σε εγχώρια ή διεθνή διοργάνωση». Πράγμα που σημαίνει ότι την τιμωρία δεν την γλιτώνει.

Έδειξε ενδεκάδα ο Στέφενς

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει ένα γκολ για να αυξήσει τις ελπίδες του και ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σε 4-2-3-1 την ενδεκάδα. Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λίνο και Κίτσιου στα άκρα της άμυνας με τους Βιτόρ, Κατσουράνη στο κέντρο της. Ο Λάζαρ με τον Τζιόλη στα χαφ κα μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Λούκας. Στην κορυφή ο Αθανασιάδης και στα άκρα οι Γεωργιάδης, Ολίσε.