Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012


Απαγορευτικό της FIFA για Εθνική Ελλάδος και Βιεϊρίνια


Τελικά θα μείνει όνειρο η συμμετοχή του Βιεϊρίνια στην Εθνική Ελλάδος. Κι αυτό γιατί τελικά ήταν αρνητική η απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ για την συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική Ελλάδας!
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η FIFA ξεκαθάρισε ότι ο αριστερός εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει διπλή υπηκοότητα πριν αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας (όπως είχε συμβεί άλλωστε με την περίπτωση του Μπόατενγκ) για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.
Έτσι παρά τη γέννηση της κόρης του, από την Ελληνίδα σύντροφο του Αντελίνο, που σημαίνει ότι θα έχει και αυτή ελληνική υπηκοότητα, ο Βιεϊρίνια που θα γίνει κι αυτός Έλληνας στα χαρτιά, δε θα μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, παρότι Φερνάντο Σάντος ήθελε τον συμπατριώτη του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση δεν έχει σχέση το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας, χωρίς ωστόσο ν΄αγωνιστεί ούτε λεπτό, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2012.
Ολοι λοιπόν να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε Έλληνα!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε νοκ άουτ αγώνα στην Τούμπα για το κύπελλο


Την ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη φάση των 16 ο ΠΑΟΚ, όπως και πέρυσι για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο αγώνας αυτή τη φορά είναι νοκ άουτ και θα γίνει στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν εκτός από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είναι:

Ολυμπιακός - Θρασύβουλος

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Αρης

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας

Ξάνθη - Πανσερραϊκός

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης



Οι ημερομηνίες είναι 10-11-12 Ιανουαρίου και ίσως κάποιοι αγώνες 17-18-19 Ιανουαρίου.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ