Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Είδαν παίκτες, αρέσει ο Τανάσε

Προγραμματισμένο ταξίδι στη Ρουμανία έκαναν οι Λάσλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης. Χθες οι δύο άνδρες αναχώρησαν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Μακεδονία με αρχικό προορισμό την Αθήνα και στη συνέχεια για το Βουκουρέστι. Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας χθες το βράδυ (στις 20:00) παρακολούθησαν το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στη Στεάουα και τη Ραπίντ.
Ο Μπόλονι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, είχε προσκληθεί από τον πολύ καλό του φίλο και πρόεδρο της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είχε ενημερώσει βεβαίως έγκαιρα τόσο τον Ζαγοράκη όσο και τους Βρύζα – Κωνσταντινιδη και το ταξίδι έγινε. Μάλιστα ο Κωνσταντινίδης απουσίαζε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο έγινε ανάλυση επί των οικονομικών θεμάτων. Ασφαλώς και οι Μπόλονι – Κωνσταντινίδης δεν ταξίδεψαν στη Ρουμανία για να κάνουν … τουρισμό.
Υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν τον Μπόλονι και κατά συνέπεια τον ΠΑΟΚ και οι επαφές που γίνονται έχουν αυτό τον στόχο. Να διερευνηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν, προκειμένου να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ παίκτη ή παίκτες που θα μπορέσουν να τον ενισχύσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Στο στόχαστρο ο Τανάσε;
Χθες, ρουμανικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως στο στόχαστρο του Μπόλονι βρίσκεται ο 24χρονος αρχηγός της Στεάουα, Κριστιάν Τανάσε. Τον παίκτη είχε αποκτήσει η Στεάουα το 2009 αντί του ποσού του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ από τη ρουμανική Αρτζες Πιτέστι.
Ο Κριστιάν Τανάσε με ύψος 1,77 έχει 56 συμμετοχές με τη φανέλα της Στεάουα ενώ έχει σκοράρει τρεις φορές. Είναι 15 φορές διεθνής με τη εθνική Ρουμανίας και πέτυχε ένα γκολ. Εκτός από τον Τανάσε οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είδαν και άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, εφόσον τελικά αποκτηθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Στεάουα αγωνίζεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και είναι στο ίδιο γκρουπ με τη ΑΕΚ Λάρνακας, τη Σάλκε και τη Μακάμπι Χάιφα. Κωνσταντινίδης και Μπόλονι αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχαν επαφές με εκπροσώπους των δύο ομάδων.
Άλλωστε ο Μπόλονι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πατρίδα του.
"Ήρθα να πάρω κάποιον από το ρουμανικό ντέρμπι. Γιατί να μην έρθει ένας ακόμη Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ; Γιατί όχι;" δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Στέλνουν Χερέα οι Ρουμάνοι

Μετά από τους Μάριους Νικουλάε, Ραντόι, και Τανάσε σήμερα οι Ρουμάνοι έγραψαν ότι ο Μπόλονι πήγε στη Ρουμανία για να τσεκάρει τον Οβίντιου Χερέα!
Αυτό αναφέρει στο σάιτ «prosport», όπου σημειώνεται ότι ο Μπόλονι θέλει τον Οβίντιου Χερέα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής Ρουμάνος χαφ μένει ελεύθερος σε περίπου έξι μήνες και άρα μπορεί σύντομα να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει τότε την καριέρα του.
Ο Οβίντιου Χερέα είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1985, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ.
Στη Ραπίντ Βουκουρεστίου είχε συμπαίκτες τους Σπαντάσιο και Λάζαρ (!), καθώς αγωνίζεται εκεί από το 2007. Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 119 ματς με την ομάδα του Βουκουρεστίου, έχοντας σημειώσει  σημειώνοντας 25 γκολ, από τα οποία τα 11 ήταν την περσινή σεζόν.
Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τα σενάρια και δεν επιβεβαιώνουν κανένα από τα ονόματα που έχουν αναπαράγει οι Ρουμάνοι...

Εισιτήρια τέλος για Δουβλίνο, αλλά... έχει για ΠΑΟ

Σήμερα το πρωί (25/10) κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ για τον κόσμο του για τον αγώνα με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο και μέχρι το απόγευμα εξαντλήθηκαν!
Σχετική λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Shamrock Rovers έχουν εξαντληθεί».
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο «Τάλατ» του Δουβλίνου την επόμενη Πέμπτη (3/11) και ο ΠΑΟΚ πήρε το 5% των διαθέσιμων εισιτήριων τα οποία ήταν περίπου 350.

Εισιτήρια για Παναθηναϊκό
Συνεχίζουν όμως να διατίθεται εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19:30.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τρίτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 50 €
Θύρες 2, 3: 40 €
Θύρες 5, 6: 30 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 8, 7, 7α: 20 €
VIP 3ου: 100 €
VIP 4ου: 80 €»

«Θα δείξω έναν άλλο εαυτό»

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε χθες στα ΣΠΟΡ για την υπομονή που έκανε συνεχίζοντας να δουλεύει πάντα σκληρά και περιμένοντας να πάρει κάποιες ευκαιρίες. “Βγήκα από τη ναφθαλίνη!”, είπε στο ξεκίνημα της κουβέντας μας.
“Βγήκα από τη ναφθαλίνη!”, είπε στην αρχή.
-Σου είπε κάτι ιδιαίτερο ο Μπόλονι πριν το ματς με τον Άρη;
“Όχι! Το ότι θα παίξω στο βασικό σχήμα το έμαθα την ίδια μέρα. Για να είμαι ειλικρινής μου φάνηκε κι εμένα παράξενο! Ήταν μία έκπληξη. Αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Μπορεί να κληθείς να παίξεις οποιαδήποτε στιγμή. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα έρχονταν οι ευκαιρίες, διότι όπως είπε και ο κ. Μπόλονι δούλευα σκληρά στις προπονήσεις. Είχα πολύ καλά πατήματα, έβαζα γκολ και ήξερα ότι θα έρθει η ευκαιρία για μένα…”
-Ποιο ήταν το μυστικό της δουλειάς που έκανες με το Νίκο Καρύδα το περασμένο καλοκαίρι, πριν αρχίσει η προετοιμασία;
“Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τεχνική και τα τελειώματα. Κυρίως τα τελειώματα… Το μεγάλο μου ατού εμένα είναι το κεφάλι και λόγω σωματοδομής, οπότε δούλεψα και εκεί αρκετά. Πιστεύω ότι με βοήθησε σημαντικά ο Νίκος Καρύδας να βελτιωθώ σε αυτά τα κομμάτια. Συνεχίζω όμως να δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση. Μου λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Ελπίζω να μου δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, να προσφέρω περισσότερα. Το γκολ με τον Άρη με βοήθησε πολύ και στην ψυχολογία. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω έναν άλλο εαυτό μέσα στο γήπεδο, έναν ακόμη καλύτερο…”.
-Πώς αποφάσισες ότι πρέπει να κάνεις έξτρα δουλειά φέτος το καλοκαίρι;
“Δούλευα και τα άλλα καλοκαίρια, αλλά όχι τόσο εξειδικευμένα όπως φέτος με τον Νίκο Καρύδα. Φέτος δούλεψα με τον Καρύδα ο οποίος είναι γυμναστής, ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, ήξερε πού έχω τα μειονεκτήματά μου και με βοήθησε πάρα πολύ για να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς”.
-Πιστεύεις ότι ήταν αρνητική η περσινή σεζόν για σένα; Σε επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών;
“Όταν αλλάζεις τρεις προπονητές, όταν συμβαίνουν τόσες παράξενες καταστάσεις όπως πέρυσι, είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Έφυγα δανεικός για τέσσερις μήνες στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι το οποίο δεν το είχα ξανακάνει. Δεν μπορώ να πω ότι απέτυχε αυτό το εγχείρημα για μένα προσωπικά, ούτε όμως ότι πέτυχε κιόλας… Πήρα αρκετά 90λεπτα αλλά δυστυχώς δεν πέτυχα κάποιο γκολ εκεί. Οι συμμετοχές με βοήθησαν πάντως για να βελτιωθώ.
Κάποιοι έχουν πει ότι στα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν έτοιμος για να αρπάξω τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Ίσως να έχουν και δίκιο, ειδικά για την πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ με τον Σάντος προπονητή (2009-10). Σε πολλά παιχνίδια δεν ήμουν έτοιμος ποδοσφαιρικά να αποδώσω αυτό που θέλω και μπορώ. Πλέον στα 23 μου και οδεύοντας προς τα 24, έχοντας και μία παραπάνω ωριμότητα ως παίκτης, έχοντας πάρει ακόμη πιο σοβαρά αυτό που πάει να πει ποδόσφαιρο και ότι είναι η 3η μου χρονιά πλέον στον ΠΑΟΚ και πρέπει να δείξω πράγματα, καθώς είναι κομβική χρονιά για την καριέρα μου, νομίζω ότι δείχνω από την αρχή της σεζόν μία παραπάνω σοβαρότητα και δε θα αφήσω καμία ευκαιρία να πάει χαμένη”.
-Τι σου έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όσον καιρό δεν έπαιζες;
“Αυτό που μου έλεγαν πάντα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι να κάνω υπομονή, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Μόνο έτσι μπορεί να δικαιωθεί κάθε παίκτης. Υπήρξαν βέβαια αρκετές στιγμές που δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Ένιωσα ότι ίσως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ευκαιρίες. Σε πολλά ματς ήμουν εκτός αποστολής. Έβλεπα ότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ίσως να έφταιγα κι εγώ, γιατί δεν έδειχνα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην προπόνηση. Δεν τα παράτησα όμως. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να βελτιώνομαι ακόμη περισσότερο. Αυτό το είδε ο προπονητής και με την πρώτη ευκαιρία με έβαλε στην ομάδα”.
-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σου φέτος;
“Νομίζω στο ματς με τον ΟΦΗ! Ένιωθα ότι είμαι πολύ καλά, αλλά αποκλείστηκα ακόμη και από την αποστολή! Εκεί προβληματίστηκα. Αναρωτήθηκα τι γίνεται τώρα; Αλλά δεν πτοήθηκα τελικά. Την επόμενη μέρα είπα ότι θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να γίνω ακόμη καλύτερος. Και το έδειξα στην προπόνηση. Ίσως έπαιξε κι αυτό ρόλο στον προπονητή, ότι είδε πως παρότι δεν ήμουν μέσα σε κάποιες επιλογές του, δεν τα παράτησα και συνέχισα να δουλεύω χωρίς να αντιδράσω. Έχω την αίσθηση ότι το εκτίμησε αυτό ο κ. Μπόλονι. Και γι’ αυτό ίσως μου έδωσε την ευκαιρία για να αποδείξω αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”.
-Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει μόνο Έλληνες σέντερ φορ! Εσένα, τον Αθανασιάδη, τον Σαλπιγγίδη και τον Γιάννου…
“Και όλοι έχουμε συμμετοχές στις εθνικές ομάδες! Μάλιστα με τον Αθανασιάδη και το Γιάννου έχουμε συνυπάρξει στην εθνική Ελπίδων στην τελευταία μου κλήση που είχα πέρυσι…
Υπάρχει καλός ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και μεγάλο κομμάτι της βελτίωσής μου οφείλεται σε αυτόν! Βλέποντας την πρόοδο του Κλάους με τον οποίο συμβαδίζουμε ηλικιακά, ήθελα να φτάσω κι εγώ ψηλότερα. Όταν βλέπεις κάποιον ότι είναι πιο μπροστά, είναι λογικό να θέλεις να τον φτάσεις. Ήθελα να δείξω ότι είμαι κι εγώ εδώ και μπορώ να βοηθήσω. Δεν είναι θέμα σύγκρισης, αλλά είναι καλό να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός και να τραβάει ο ένας τον άλλον σε υψηλότερο επίπεδο. Συμπαίκτες είμαστε και χαίρομαι πολύ για την πρόοδό του, αλλά αυτή η πρόοδος έκανε καλό και σε μένα…”
“Αν ΟΧΙ στα 23 σου, τότε πότε;”
Τι του έχει πει κατά καιρούς ο Μπόλονι; “Μιλάει με όλους τους παίκτες. Η πρώτη στιγμή που με είχε προσεγγίσει ήταν ένα φιλικό που είχαμε παίξει τις πρώτες μέρες που ήταν στην ομάδα, στη Σουρωτή με τον Ιπποκράτη. Εκεί με ρώτησε αρκετά πράγματα. Είδε κάποια στοιχεία μου, μου είπε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσω και με ρώτησε την ηλικία μου. Του είπα ότι είμαι 23 ετών. Εκεί μου είπε και πότε περιμένεις να παίξεις μπάλα; Τώρα πρέπει να παίξεις μπάλα…¨. Αυτό αποτέλεσε και ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Να του αποδείξω ότι μπορώ…”
“Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος καλύτερος”
“Βάσει υλικού και βάσει προπονητή, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος φέτος”, τόνισε. “Έχει καλύτερες βλέψεις. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογες πορείες με πέρυσι και πρόπερσι. Όλοι θέλουμε έναν τίτλο με την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σκληρά. Θα κυνηγήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Και φέτος έχουμε ανοιχτά τρία μέτωπα: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Εμείς είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Αν δεν μπορεί κάποιος, τότε δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Όποιος καλείται να βοηθήσει, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Αυτό το βλέπουν όλοι…”
Η επιστροφή
Το καλοκαίρι επέστρεψε από δανεισμό στον Αστέρα Τρίπολης. “Ήταν σημαντικό αρχικά ότι δεν με απέρριψε ο κ. Μπόλονι όπως έγινε με άλλους παίκτες. Από εκεί και πέρα ο παραγκωνισμός μου στα πρώτα παιχνίδια φέτος με προβλημάτισε, αλλά δε σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Ήθελα να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για να αρπάξω μία πιθανή ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία ήρθε στο ματς με τον Άρη. Νομίζω ότι όπως ήρθαν τα πράγματα, άρπαξα από τα μαλλιά την ευκαιρία που μου δόθηκε…”.
Οι Έλληνες
“Είναι σημαντικό μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να διαθέτει περισσότερους παίκτες από την Ελλάδα που αντιλαμβάνονται καλύτερα τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Το καλό στον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί Έλληνες, αλλά και πολύ καλοί ξένοι. Αυτό το μίγμα είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ”, είπε.

Επιστρέφει ο Φωτάκης, φιλικό με Αγροτικό Αστέρα

Ο Λάσλο Μπόλονι επέστρεψε από την Ρουμανία μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και είδε με ικανοποίηση στη σημερινή προπόνηση να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιώργος Φωτάκης.
Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε υποστεί μία θλάση α’ βαθμού στο ματς με τον ΟΦΗ στις 16 Οκτωβρίου προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.
Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα και ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Μπόλονι έδωσε σήμερα την ευκαιρία σε πέντε παίκτες που είναι πιο επιβαρημένοι να πάρουν έξτρα ανάσες και έτσι οι Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Έτο και Αρίας ξεκουράστηκαν και σήμερα για να φρεσκαριστούν ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Από το ντέρμπί της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκαρσία, Αθανασιάδης, Λίνο και Τσουκαλάς που συνεχίζουν τις θεραπείες.
Αύριο (26/10) το πρωί θα κάνουν προπόνηση οι βασικοί και το απόγευμα στις 16:00 οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ θα  δώσουν ένα φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στη Νέα Μεσημβρία.