Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»


Δεμένος με τον ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αυτό επαναλαμβάνει ο διεθνής επιθετικός του Δικέφαλου σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί. Θυμίζουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στα ΣΠΟΡ, είχε αναφερθεί στο πώς αισθάνεται στην Τούμπα και ανέλυσε τις προοπτικές για το μέλλον. Ο Σαλπιγγίδης μίλησε στο περιοδικό Top Scorer και δήλωσε τυχερός για το γεγονός ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι σταθμός στην καριέρα του. Μίλησε και για τα πιο όμορφα γκολ που έχει πετύχει: -Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι το λιμάνι σου; “Ο ΠΑΟΚ είναι σταθμός στην καριέρα μου. Είμαι τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα”. - Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα έκανες πάλι τη δήλωση ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ; “Τη δήλωση θα την έκανα πάλι, αφού είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει μια ομάδα. Απλά θα υπερασπιζόμουν καλύτερα τον εαυτό μου”. -Με πόσα χρήματα θα πήγαινες στον Άρη; “Δε θα το σκεφτόμουν ως ενδεχόμενο. Έχω κάποια πιστεύω και μια πορεία που δε με οδηγούν σε τέτοιες επιλογές”. -Ποιο γκολ θυμάσαι πιο έντονα; “Αξέχαστα είναι τα γκολ με Ουκρανία, με Νιγηρία στο Μουντιάλ, με Πολωνία στο Euro και με Τότεναμ στην Αγγλία”. -Έχει τύχει να φοβηθείς ότι θα χάσετε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια σε εκτός έδρας αγώνα; “Η εχθρική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια μου δίνει έξτρα κίνητρο”. -Γιατί γύρισες στον ΠΑΟΚ ενώ ήξερες ότι οι οργανωμένοι δε θέλουν να σε βλέπουν; “Ήταν κάτι που ήθελα πραγματικά παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά ίσως δε φαινόταν η καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που μπορούσα να ανανεώσω στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που ήθελα βαθιά μέσα μου”.

Ο Μάνταλος, σφυρίζει με Αστέρα


Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (19/1, 19.30) ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Τουμπακάρης Ιωάννης (Αθηνών) και Αντώνης Καρταζίκας (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας). Ο Μάνταλος θυμίζουμε πως είχε σφυρίξει με σχετική επιτυχία τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

“Κλείδωσε” το σχήμα για Τρίπολη


Στο σχήμα και στα πρόσωπα που θ’ απαρτίσουν την αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κατέληξε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Πέμπτης (17/1) στη Νέα Μεσημβρία. Έτσι, ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Αποστολόπουλος και Λίνο θα καλύψουν το δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι Κατσουράνης και Κατσικάς θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κάτσε θα είναι ο αμυντικός χαφ, έχοντας δίπλα του στη μεσαία γραμμή τους Φωτάκη και Σταφυλίδη. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αθανασιάδης, ενώ οι Σαλπιγγίδης και Λόρενς θα αγωνιστούν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στη γραμμή κρούσης. Το πρώτο κομμάτι της χθεσινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής και παιχνίδι με την μπάλα και το δεύτερο μέρος τελειώματα των φάσεων με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΕΤΟ Δεκαεννέα παίκτες περιλαμβάνονται στην αποστολή, που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση. Αυτοί είναι οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ και Βιβιάν. Ο Δώνης άφησε εκτός αποστολής τον Έτο, χωρίς ο Βραζιλιάνος ν’ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο συνεργασίας του Έτο με τον ΠΑΟΚ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπό τις παρούσες συνθήκες πολύ δύσκολα θ’ ανανεωθεί. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΓΚΑΡΣΙΑ Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Στο σπίτι του Ουρουγουανού μέσου βρέθηκε ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Ράλλης, ο οποίος του χορήγησε θεραπευτική αγωγή. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν και χθες οι τραυματίες Κοστίν Λάζαρ και Γιώργος Γεωργιάδης, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Τρίπολη. Οι παίκτες του Δώνη θα προπονηθούν σήμερα για τελευταία φορά στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν με τελικό προορισμό την Τρίπολη (αεροπορικώς μέχρι την Αθήνα και στη συνέχεια με λεωφορείο στην πόλη της Αρκαδίας). Κατά την επιστροφή, η αποστολή θα μεταβεί στην Καλαμάτα και από εκεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη.

Συναντήθηκε και με Σαμαρά ο Σαββίδης!


Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον Γιάννη Στουρνάρα, συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το θέμα του χρεών του Δικεφάλου. Σχετική ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει: «Οι συναντήσεις του κ. Σαββίδη με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Στουρνάρα Συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Στις δύο συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Σαββίδης συζήτησε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το ελληνικό δημόσιο. Ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από το θέμα των χρεών των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών η οποιαδήποτε ρύθμιση θα ευνοήσει το σύνολο των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών. Ο κ. Σαββίδης θα παραμείνει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League».

«Μιλάμε με τον κ. Σαββίδη για τον Πλετίκοσα”

Προχωρημένες είναι οι επαφές του ιδίου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τον Κροάτη διεθνή τερματοφύλακα Στέπι Πλετίκοσα και τον ατζέντη του, προκειμένου ο 34χρονος τερματοφύλακας να έρθει στην Τούμπα.
Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ παραθέσαμε τις βασικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, δίνοντας και όλα τα στοιχεία που αφορούν τον ποδοσφαιριστή. Είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος ο Σαββίδης που γνωρίζει τον Πλετίκοσα από την παρουσία του στο ρωσικό πρωτάθλημα (με την Ροστόφ) συζητά με τον παίκτη και τον ατζέντη του.
Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν με τον Μάρκο Ναλέτιλιτς, ατζέντη του Πλετίκοσα. Και στην επαφή αυτή, ο κ. Ναλέτιλιτς επιβεβαίωσε πλήρως τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα ο ατζέντης του Πλετίκοσα είπε με νόημα στα ΣΠΟΡ: “Εχουμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για τον Πλετίκοσα. Όχι μόνο μία φορά, αλλά αρκετές φορές. Έχω αντιληφθεί την επιθυμία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να φέρει στην ομάδα του, τον Πλετίκοσα και αυτό τιμά τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο κ. Σαββίδης είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα στη Ρωσία και ένας αναγνωρισμένος επιχειρηματίας. Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που τον έχει. Είναι έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ”.
Ρωτήσαμε τον Ναλέτιλιτς εάν θα υπάρξει αποτέλεσμα των επαφών άμεσα και τόνισε: “Είναι καθαρά απόφαση του πελάτη μου. Εγώ του μεταφέρω όλα τα δεδομένα. Εχουμε δεχθεί προτάσεις από την Μπρίζ καθώς και πρόταση ανανέωσης από την Ροστόφ, στην οποία ανήκει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Πλετίκοσα θα αποφασίσει τι θα κάνει, πολύ σύντομα. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να αποφασίσει οριστικά”.
Για τον μεσοεπιθετικό επίσης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αξιολογούν όλα τα δεδομένα και περιμένουν τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη για να κινηθούν για την ενίσχυση.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΖΟΡΒΑ
Το όνομα του Αλέξη Τζόρβα συζητήθηκε και εξετάστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Και αυτό γιατί ο διεθνής τερματοφύλακας, δεσμεύεται με την Τζένοα, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με την ιταλική ομάδα, ωστόσο να έχει το δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.
Οι απολαβές του τώρα είναι 450.000 ευρώ ετησίως και αν το συμβόλαιο ανανεωθεί θα φτάσουν στις 530.000. Βέβαια, αυτήν την περίοδο ο Αλέξης Τζόρβας δεν είναι βασικός, αφού θεωρείται ο δεύτερος τερματοφύλακας στην Τζένοα πίσω από τον Φρέι. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν ευνοούν την έλευση Τζόρβα στον ΠΑΟΚ, οι οποίες όμως θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αν είχε διάθεση να φύγει από την Ιταλία.