Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο' Νιλ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά θα παλέψουμε»

Ο προπονητής της Σάμροκ, Μάικλ Ο' Νιλ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έδωσε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο του φαβορί για το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα (Πέμπτη 20/10, 22:05) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αρχικά μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας του και είπε: «Ο Γκρεγκ Σάιβς θα είναι εντάξει, θα μπορέσει να παίξει. Ο Γκάρι Ο’ Νιλ δεν θα μπορέσει να παίξει κι αυτό είναι μια απογοήτευση για όλους μας. Έχουμε επιλογές στην επίθεση για να τον αντικαταστήσουμε»
Συνεχίζοντας τόνισε ότι η Σάμροκ έχει ελπίδες να αποσπάσει κάποιο βαθμό στην Τούμπα: «Η όλη εμπειρία είναι κάτι φανταστικό για εμάς, είναι κάτι για πρωτόγνωρο να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια παίξαμε καλά, πολλοί από τους παίκτες που έπαιξαν σε αυτά θα αγωνιστούν και αύριο. Είμαστε αουτσάιντερ, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει εμπειρία από τέτοια ματς, αλλά το ότι είμαστε αουτσάιντερ μας δίνει μια απόλαυση».
Τι να περιμένει να δει ο κόσμος αύριο από τη Σάμροκ; «Αύριο θα παίξουμε όπως πάντα, με πειθαρχία, αμυντικά, με συμπαγή άμυνα, να μπορέσουμε να βγούμε στην αντεπίθεση, με μαχητικό πνεύμα, όπως όλες οι ομάδες της Ιρλανδίας. Όπου κι αν παίξαμε στην Ευρώπη, όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για μας. Έχουμε και τεχνίτες παίκτες, θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε και να κάνουμε όσο πιο δύσκολο το παιχνίδι γίνεται για τον ΠΑΟΚ»
Για τα ματς της ομάδας του είπε: «Με την Ρουμπίν ήταν δύσκολο, είχε πολύ καλή κατοχή. Όσον αφορά την Τότεναμ, ήταν καλύτερη από αυτήν που έπαιξε στην Τούμπα, πιο ενισχυμένη. Δυστυχώς σε εκείνο το ματς δεν κρατήσαμε τα ηνία. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια την φετινή σεζόν, υπάρχει κόπωση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Εχουμε καλή διάθεση γιατί είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από τον τίτλο".
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Η απουσία του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική, αλλά και σε άλλα τρία παιχνίδια στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές και ο προπονητής του φάνηκε ότι είχε επιλογές. Δεν περιμένω να επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από αυτές τις απουσίες".
Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ είπε: "Είδαμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είδαμε και άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δυνατό κέντρο, παίζουν στενά αφήνουν χώρο για τα φουλ μπακ τους, παίζουν σαν την Κοπεγχάγη και την Παρτιζάν. Δεν θα διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο".

Μετρημένες οι λύσεις για την 11άδα

Μετά και από τους τελευταίους τραυματισμούς, ο Λάσλο Μπόλονι δεν έχει πολλές επιλογές για τη συγκρότηση της ενδεκάδας για το αποψινό ματς απέναντι στους Σάμροκ. Τα κουκιά είναι μετρημένα αφού εκτός των πολλών τραυματισμών και των νέων παικτών που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, υπάρχει και κατάσταση του ανέτοιμου Πάμπλο Κοντρέρας.
Σύμφωνα, λοιπόν με όσα δοκίμασε ο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση, σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-2-3-1. Μπροστά από τον γκολκίπερ Χαλκιά, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από αριστερά προς τα δεξιά από τους Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Έτο.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Αρίας με τον Λάζαρ, μπροστά τους θα κινείται ο Βλάνταν Ίβιτς. Η επιθετική τριάδα δε θα αλλάξει για ένα ακόμη αγώνα και θα αποτελείται από τους, Βιεϊρίνια (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.