Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Χερέα: "Φεύγω για το εξωτερικό αν..."


Ο Οβίδιους Χερέα, ο Ρουμάνος μέσος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τότε, η Ραπίντ θα του επιτρέψει να αποχωρήσει, αφού έχει έρθει σε σχετική συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Τζορτζ Κόπος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι εκτελεί όλα τα πέναλτι της Ραπίντ, αποκαλύπτοντας πως όλα άρχισαν όταν ο Σπαντάσιο αστόχησε από τα έντεκα μέτρα. Συγκεκριμένα τα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι έμεινε στην Ραπίντ: "Ήθελα πολύ να παραμείνω στην Ραπίντ. Ήθελα να συνεχίσω εδώ γιατί πρέπει με την ομάδα να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο. Γι' αυτόν τον λόγο ήρθα στην ομάδα.

"Για το αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού: "Έχουμε μια συμφωνία με τον κ. Κόπος πως αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θέλω να πάω τότε τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογος θα με αφήσουν να φύγω".

Για το ότι αναλαμβάνει όλες τις εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας του: "Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει κανένα πέναλτι. Και ούτε θέλω να μου συμβεί αυτό. Εκτελώ πέναλτι από πολύ μικρός ακόμα και από την προηγούμενη ομάδα που ήμουν. Στην Ραπίντ ξεκίνησα να τα εκτελώ όταν ο Σπαντάσιο αστόχησε σε ένα. Από τότε έχω αναλάβει εγώ όλες τις εκτελέσεις."

Η ανάλυση της Κέρκυρας


Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι για το ματς με την Κέρκυρα, επέστησε την προσοχή των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξήγησε ότι κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του δυσκολίες και οι παίκτες του θα πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους.

«Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Κέρκυρα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια δυνατή ομάδα, με καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να τους δημιουργήσουμε προβλήματα», τόνισε ο Μπόλονι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου πιθανώς να φοβάται ότι το μυαλό των παικτών του θα είναι περισσότερο στο ματς του Λονδίνου και δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει στραβοπάτημα όπως με τον ΟΦΗ που έμεινε στο 0-0 πριν από 1,5 μήνα.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν από το αυριανό παιχνίδι είναι σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην Τούμπα.

"Δε θέλει να φύγει ο Σάλπι"


Ο ατζέντης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, μίλησε σε συνέντευξή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του διεθνούς επιθετικού του ΠΑΟΚ:

«Με τον Δημήτρη, είμαστε πάνω από όλα πολύ καλοί φίλοι, είμαστε κουμπάροι, δεν έχουμε μόνο επαγγελματική σχέση. Εγώ με τους παίκτες δεν κάνω συμβόλαια, είμαστε πάνω από όλα φίλοι, έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους και με άλλους διεθνείς, δε θέλω να κάνω διαφήμιση.

Ο Δημήτρης στον ΠΑΟΚ έχει ακόμα δύο χρόνια, είχε υπογράψει τετραετές, και για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση να αποχωρήσει». Οταν ρωτήθηκε για το μέλλον του παίκτη στον ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Υπάρχει μια στενοχώρια για τον Δημήτρη από μια συγκεκριμένη μερίδα των οπαδών που τον αποδοκίμασε. Το 90% του κόσμου όμως μην ξεχνάμε πως τον έχει στηρίξει. Ο Δημήτρης άφησε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και προτάσεις από το εξωτερικό για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα. Υπάρχουν προβλήματα, όπως και με άλλους παίκτες, αλλά δεν έχει σκεφτεί να φύγει.

Αυτό που θέλει είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έρθουν έτσι και έσοδα. Δεν έχει σκεφτεί να φύγει. Για μείωση δεν έχει γίνει κουβέντα. Είπαμε κάτι το καλύτερο, άρχισαν μετά οι υποχρεώσεις της ομάδας, δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς από τότε.

Ο Δημήτρης έχει μπροστά του δρόμο, υπάρχει και το Euro που πιστεύω πως θα είναι, μπορεί να έρθει πρόταση, μπορεί να τον αφήσει κι ο ΠΑΟΚ ελεύθερο αν δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο, θα δούμε».