Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1:2 (18/9/2011)


Δεύτερο Ημίχρονο....

Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο
50΄Ο Βιειρίνια ταλαιπώρησε τον Γιόνσον και σέντραρε από καλό σημείο ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
51΄Δυνατό μακρινό σουτ του Εστογιανόφ. έδιωξε σε κόρνερ ο Κρέσιτς.
55΄Ο Ιβιτς πιάνει το σουτ με το δεξί, στο κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου!
64΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-2 ο Σαλπιγγίδης! Ο στράικερ του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει ανάμεσα σε τρεις αλλά η μπάλα έφτασε στον Ιβιτς. Ο σέρβος σέντραρε, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Γιόνσον και έφτασε με τύχη στον Σαλπιγγίδη που από πολύ κοντά κεραυνοβόλησε τον Ελευθερόπουλο!
69΄Ο Μπόλονι ετοιμάζει τον Μπαλάφα.
70΄Σέντρα του Σαλπιγγίδη, προβολή του αθανασιάδη άουτ.
74΄Ο Μπαλάφας αντί του Ιβιτς, ο Μιλοβάνοβιτς αντί του Σάμαρη.
79΄Δυνατό φάουλ του Εστογιανόφ διώχνει ο Κρέσιτς. Στη συνέχεια της φάσης ο Κουμορτζί πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή, εντυπωσιακά ο Κρέσιτς κρατάει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ!
83΄Σουτ του Γουνδουλάκη άουτ.
84΄Η κατοχή 55%-45% για τον ΠΑΟΚ.
87΄Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Σπαντάτσιο.
89΄Ο Σπαντάτσιο στη θέση του Σαλπιγγίδη.
90+3 Ο Σνάουτσνερ αντί του Βιεϊρίνια
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς (74΄Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (89΄Σπαντάτσιο), Βιεϊρίνια (93΄ Σνάουτσνερ) Αθανασιάδης.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια (82΄Κολοβός), Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ομο, Κιουμορτζί, Σάμαρης (74΄Μιλοβάνοβιτς), Εστογιανόφ, Γουνδουλάκης, Κούτσι
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Απόδραση με διπλό από τη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Λάσλο Μπόλονι απέκλεισε από την αποστολή την τελευταία στιγμή τον ανέτοιμο Μπρούνο Τσιρίλο.
Η εξέλιξη του αγώνα
1΄Αρχισε το παιχνίδι
2΄Καλή σέντρα από τον Λίνο έδιωξε ο Σιόβας.
6΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Σέντρα από τον Κρβκβέλια, ο Εστογιανόφ έκανε το κοντρόλ και σούταρε σε δεύτερο χρόνο άουτ.
8΄Σέντρα του Εστογιανόφ, κεφαλιά του Κούτσι ψηλά άουτ.
11΄Κόρνερ του Εστογιανόφ, κεφαλιά του Κούτσι, που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή, άουτ.
14΄Σέντρα του Κούτσι πρόλαβε κι έδιωξε ο Κοντρέρας πριν τον Κουμορτζί. Στη συνέχεια κόρνερ και επιθετικό φάουλ.
16΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Αθανασιάδης, ΠΑΟΚΑΡΑ 0-1! Τρίτο γκολ σε επτά ματς για τον Κλάους, πρώτο φετινό στη Σούπερ Λιγκ. Απίστευτος συνδυασμός με λόμπα του Φωτάκη πίσω από το κέντρο, κοντρόλ του Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή και εκπληκτικό τακουνάκι και απευθείας σουτ από τον
Αθανασιάδη στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου!
18΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ξεδιπλώθηκε με τον Γκαρσία που πάσαρε στον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος έκανε ντρίμπλα και σούταρε στην κίνηση με το αριστερό και ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε ασταθώς. Ο Αθανασιάδης πετάχτηκε και έκανε την προβολή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ εξ επαφής ο Ελληνας γκολκίπερ.
25΄Σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Ομο πήρε τη... μπουκιά από το στόμα του Ιβιτς. Κόρνερ.
28' Κακή έξοδος από τον Κρέσιτς, ευτυχώς ο Ετσογιανόφ δεν μπόρεσε να γυρίσει και απέκρουσε ο Κροάτης σε κόρνερ.
35΄1-1 ο Εστογιανόφ. Φάουλ πίσω από το κέντρο για τον Πανιώνιο, το εκτέλεσαν ποολύ γρήγορα, η μπάλα πήγε στον Εστογιανόφ, που από πολύ δεξιά κι ενώ είχε μπροστά τον Μαλεζά σούταρε δυνατά ψηλά στην κλειστή γωνία του Κρέσιτς κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
38΄Ο Μαλεζάς σώζει τον ΠΑΟΚ πέφτοντας στα πόδια του Γουνδουλάκη.
44΄Σουτ του Ιβιτς, κόρνερ.
Τέλος ημιχρόνου
O αγώνας δεν ξεκινάει ακόμη, καθώς αναίτια στο ημίχρονο άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στην κερκίδα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και προκλήθηκε ένταση. Ακολούθησε χρήση δακρυγόνων και τώρα δίνεται εντολή από την ηγεσία της αστυνομικής δύναμης να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ. Μέχρι και οι οπαδοί του Πανιωνίου βρίζουν την αστυνομία.

Μπόλονι: «Τη νίκη έφεραν οι Έλληνες διεθνείς»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το παιχνίδι επισήμανε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και τόνισε ότι οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα ήταν οι Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τόνισε:

«Όταν ερχόμασταν στη Νέα Σμύρνη ξέραμε ότι μας περιμένει ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα τον Πανιώνιο δύο φορές και διαπίστωσα ότι έχει πολύ δυνατό κέντρο. Με ποδοσφαιριστές που κάνουν πολλές προσπάθειες από περιοχή σε περιοχή. Αυτό τον κάνει πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Για μας ήταν ένα παραπάνω πρόβλημα ότι προερχόμασταν από ένα ευρωπαϊκό ματς το οποίο δώσαμε πριν από λίγες μέρες με την Τότεναμ. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά, αλλά και ψυχολογικά μετά από τέτοια ματς…

Είναι πάντα δύσκολο να αναπτύξεις τον εαυτό σου σε τόσο υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης δύο φορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η εξήγηση για το κακό πρώτο μέρος που είχαμε.

Στο τέλος του παιχνιδιού όμως πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να τους δώσω συγχαρητήρια που αφυπνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και πήραμε μία δίκαιη νίκη με τις ευκαιρίες που είχαμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος, από τα δύο ματς που είχαμε μέσα στην εβδομάδα, έστω κι αν δεν κερδίσαμε τελικά την Τότεναμ.

Είμαι ευχαριστημένος από δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο, καθώς δείξαμε μία άλλη εικόνα από ότι στην Κρήτη.

Είμαι χαρούμενος επειδή οι επιθετικοί μας σκόραραν.

Είμαι χαρούμενος με την τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη, πέρα από το γκολ που πέτυχε.

Πιστεύω ότι οι καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, οι τρεις Έλληνες διεθνείς μας.

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι και για τα επόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας…»

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ για δεύτερο σερί ματς ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπόλονι απάντησε: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου νιώθουν τη μεγαλύτερη ευθύνη που έχουν ως παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτή η ευθύνη κάποιες φορές φέρνει ένα άγχος που δεν είναι θετικό. Γιατί για να παίξεις καλά πρέπει να παίξεις απελευθερωμένα στο μυαλό. Η ευθύνη αποτελέσματος δεν τους αφήνει κάποιες φορές να κάνουν αυτό που μπορούν»

Για τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλη μας τη δύναμη σε κάθε ματς. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας που έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για να είναι και πάλι μαζί μας. Δυστυχώς δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο με την ένταση . Αλλά είναι φανταστικοί και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη».

Τέλος σε ερώτηση για τον Κοντρέρας και αν βρήκε τη φόρμα του με την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Πανιωνιο είπε: «Για μένα σήμερα οι καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ήταν οι Έλληνες. Ο Κοντρέρας ήταν καλός… Αλλά δεν μου αρέσει να αναφέρομαι ατομικά σε όλους. Οι  καλύτεροι ήταν οι Έλληνες»

Λεμονής: «Ίσως πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των μονάδων του ΠΑΟΚ.

«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εμάς να έχουμε πέντε τελικές προσπάθειες περισσότερες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε εμείς να προηγηθούμε. Είχαμε 1-2 φάσεις στο τέλος για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκό ματς, αλλά έχει πολύ καλές μονάδες. Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε άσχημα διαστήματα μετά τα γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου. Θα δούμε τον αγώνα, θα κάνουμε την ανάλυση και θα εντοπίσουμε αδυναμίες. Στα γκολ που δεχθήκαμε δεν είχαμε καλές αντιδράσεις στις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας».

Γκαρσία: «Μακάρι νά έρθει σε μας ο Εστογιανόφ!»

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στη διαιτησία, και κάλεσε τον Εστογιανόφ στον ΠΑΟΚ!
«Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα φάουλ. Ο διαιτητής μου είπε ότι στο επόμενο φάουλ θα με βγάλει από το γήπεδο! Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γιατί αυτό που μου είπε μου έδωσε περισσότερο δύναμη να συνεχίσω!
Είναι κάποιοι διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλό παιχνίδι. Υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να σε κάνουν νευρικό. Γι’ αυτό και πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό!», είπε αρχικά
Συνεχίζοντας ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην εγκάρδια συνομιλία που είχε με τον Εστογιανόφ: «Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική. Στο τέλος μου έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι σαν αδερφός μου. Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στον ΠΑΟΚ στο μέλλον!»
Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο προσαρμοσμένος φέτος στα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: «Δεν υπάρχει άλλη λύση, και πρέπει να προσαρμοστούμε περισσότερο και πρώτα από όλα ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό ματς την Πέμπτη με την Τότεναμ και ίσως με τον Πανιώνιο ξεκινήσαμε λίγο πιο χαλαροί. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πιο ζεστά από αρχή το παιχνίδι».
Όσο για τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά. Ειδικά και όταν παίζουμε μέσα στο σπίτι. Απλά ζητάμε φέτος το πρωτάθλημα να είναι δίκαιο. Να μην σφυρίζουν πολλά ματς εναντίον μας όπως πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις ή ισοπαλία αλλά όλα πρέπει να γίνονται με δικαιοσύνη»

Βιεϊρίνια: «Δεν πάω πουθενά, χαρούμενος σε ΠΑΟΚ»

Ο Αντρε Βιεϊρίνια δήλωσε για ακόμη μία φορά ότι δεν πάει πουθενά και είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ!

Για όσα έχουν ακουστεί για τη μεταγραφή του είπε: «Το ακούω εδώ και καιρό. Ακόμα από΄την εποχή που έκανα διακοπές. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκομαι εδώ, θα παραμείνω εδώ και σήμερα που πήραμε το παιχνίδι.

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου είπε : «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία όπως στην Ευρώπη. Και έχουμε αποδείξει ότι τα παιχνίδια που κάνουμε στην Ευρώπη τα κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη φάση του πρώτου γκολ είπε: «Αυτά βγαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Εκανα ένα τακουνάκι και βγήκε πάσα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και σημειώσαμε το γκολ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό είπε: «Άλλο να παίζουμε στην Ευρώπη και άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Και βέβαια θα κάνουμε το ίδιο όπως σε όλα τα παιχνίδια, Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να παίζουμε παντού το ίδιο».

"Εγκλήματα" της αστυνομίας σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ

Για ακόμη μία φορά οι αστυνομικές αρχές τις Αθήνας λειτούργησαν προβοκατόρικα προκαλώντας με απίστευτους τρόπους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στη Νέα Σμύρνη για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ήταν ξεκάθαρο ότι όλα έγιναν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
Οι απίστευτες προκλήσεις έγιναν στο ημίχρονο όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να βρουν νερά για να δροσιστούν από την αφόρητη ζέστη και άλλοι ήθελαν να πάνε στις τουαλέτες!

Όλα ξεκίνησαν ότι άνευ λόγου και αιτίας στάλθηκε έξτρα αστυνομική δύναμη ανάμεσα στους οπαδούς του Δικεφάλο.
Επειδή δεν υπήρχαν κυλικεία στην κερκίδα που φιλοξενήθηκε ο κόσμος του Δικεφάλου, κάποιοι βγήκαν εκτός γηπέδου για να πάρουν νερά και εκεί δέχθηκαν την πρώτη αναίτια επίθεση από τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα οι αστυνομικοί άρχισαν να βρίζουν χυδαία τους φίλους του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας και τους εμετικούς αντιεθνικούς χαρακτηρισμούς (Βούλγαροι κτλ)
Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση ήταν η άρνηση των αστυνομικών να αφήσουν τους οπαδούς του Δικεφάλου να πάνε στις τουαλέτες!!!
Εκεί οξύνθηκε η ένταση καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ για τις προκλήσεις της αστυνομίας.

Ο Ζαγοράκης έκανε έντονα παράπονα στους επικεφαλής των αστυνομικών  αρχών και ζήτησε εξηγήσεις για τις απίστευτες καταγγελίες που έγιναν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Έσπασαν λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρόκληση των αστυνομικών δυνάμεων από τη Αττική συνεχίστηκε αργά χθες το βράδυ και μετά τη αποχώρηση των οκτώ λεωφορείων που μετέφεραν τους οπαδούς του Δικέφαλου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Στα διόδια των Αφιδνών, άνδρες των ΜΑΤ έσπασαν με τα γκλόπ τους τζάμια από λεωφορείο που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό είχε ως συνέπεια να επικρατήσει πανδαιμόνιο καθώς οι οπαδοί αντέδρασαν γιατί δεν ανέχθηκαν σε καμία περίπτωση τη Χούντα της αστυνομίας στη Αθήνα. Επικράτησε ένταση για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και αποχώρησαν από το σημείο.
Η ένταση ήταν μεγάλη καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από τη αστυνομία της Αθήνας για να προκληθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να δημιουργηθούν πρόσκαιρα, ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Για το νέο αρνητικό συμβάν που προκάλεσαν άνδρες των ΜΑΤ από τη Αθήνα, ενημερώθηκε ο Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Συνομίλησαν σε έντονο ύφος με εκπροσώπους της Αστυνομίας και τους καταλόγισαν ευθύνες για τη στάση των ανδρών των ΜΑΤ.

Κρέσιτς: “Καλύτεροι με τον Μπόλονι”

Ο Κροάτης γκολκίπερ δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, η οποία επιτεύχθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κρέσιτς πήρε την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε από τον Εστογιανόφ ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο με τον Λάσλο Μπόλονι και αυτό φαίνεται.
Στις δηλώσεις του ο Κρέσιτς επεσήμανε: “Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Πετύχαμε πρώτοι γκολ στο παιχνίδι, αλλά μετά ήρθε η ισοφάριση από τον Πανιώνιο με ένα… άτυχο για μένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καθαρίσαμε τα κεφάλια μας και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη”.
Ο Κροάτης πορτιέρο ρωτήθηκε αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μπόλονι στην αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ του Δικέφαλου και είπε: “Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με Μπόλονι, παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, σίγουρα καλύτερο”. Τέλος σε ερώτηση για το γκολ που δέχθηκε από τον Εστογιανόφ είπε: “Έχω ευθύνη. Η μπάλα άλλαξε πορεία, είχε φάλτσα αλλά σίγουρα φέρω ευθύνη. Πιστεύω ότι μπορούσα να αποκρούσω την μπάλα…”.
Ο Κρέσιτς ρωτούσε κατά την αποχώρησή του για τη αντιμετώπιση που έτυχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την αστυνομία.