Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Με 4-2-3-1 η Ραπίντ

Η Ραπίντ Βιέννης ολοκλήρωσε την προπόνησή της και από τα όσα λένε οι Αυστριακοί συνάδελφοι αναμένεται να παραταχθεί ως εξής.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κένιγκσχόφερ  Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, αναμένεται να είναι οι Σίμπελσμπέργκερ, Σόνλάιτνερ, Γκέρσον, Κάτσερ, ενώ στη μεσαία γραμμή, οι δύο κόφτες θα είναι οι Ιντίζ και Χαϊκινεν.
Η μεσοεπιθετική της τριάδας στο 4-2-3-1 που παίζει, θα αποτελείται από τον Μπουργκστάλερ δεξιά, δεκάρι τον Χόφμαν και αριστερά τον Άλαρ, ενώ στην επίθεση, μοναδικός στη κορυφή θα είναι ο Αμερικάνος ο Μπόιντ.

Σέτελ: "Εκρητική έδρα η Τούμπα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης Πέτερ Σέτελ για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ο τεχνικός των Αυστριακών, τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ένα οργανωμένο κλαμπ με πολλές αγωνιστικές αρετές: "Οταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ, ξέραμε το όνομα της ομάδας και την ιστορία του στην Ευρώπη. Είδα αγώνες και διαπίστωσα πως είναι δύσκολος αντίπαλος με νέους και έμπειρους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Γνωρίζω πως η Τούμπα είναι μια εκρηκτική έδρα. Η ομάδα μου όμως έχει αυτοπεποίθηση από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως αν και είναι δύσκολο να παίζεις μέσα στην Τούμπα, η πρόκριση θα κριθεί στην Βιέννη".
Για το σε ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ στέκεται περισσότερο: "Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά. Είναι δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και οργανωμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Γκαρσία είναι σημαντικό πως δεν θα παίξει, υπάρχουν όμως παίκτες για να αναπληρώσουν το κενό του".
Για την διαφορά της Ραπίντ με τον ΠΑΟΚ: "Οι παίκτες μου είναι νέοι και άπειροι, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ πιο έμπειροι".
Για τις καιρικές συνθήκες: "Είναι ευχάριστο να παίζεις ποδόσφαιρο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Και εμείς είχαμε καύσωνα στην Αυστρία άρα είμαστε προετοιμασμένοι".
Για τους λόγους που θέλει η Ραπίντ την πρόκριση: "Είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες μας να προκριθούν στην επόμενη φάση. Κατά δεύτερο λόγο στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν σημαντικά έσοδα για τις ομάδες και τους προέδρους".
Για τους στόχους της ομάδας του: "Το πρωτάθλημα στην χώρας μας αργεί. Είναι ένας μακρινός στόχος. Προέχει βέβαια το αυριανό παιχνίδι για εμάς".
Για την ενδεκάδα που σκέφτεται: "Θα δω την σημερινή προπόνηση και αύριο θα καταλήξω στην ενδεκάδα"

Στις 8.000 τα διαρκείας, 4.000 η προπώληση εισιτηρίων

Ολοκληρώνεται σήμερα  και η τελευταία περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Να σημειωθεί ότι μετά τη νέα παράταση που είχε δοθεί προ ημερών, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη, ο αριθμός των διαρκείας έχει ξεπεράσει τα οχτώ χιλιάδες (για την ακρίβεια 8017).
Σε ό,τι αφορά την προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Ραπίντ (τα διαρκείας ισχύουν για το αυριανό παιχνίδι), ξεπερνούν τις τέσσερις χιλιάδες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, περίπου είκοσι χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν αύριο το παρών στις εξέδρες για να δώσουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Δώνη.
Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ Sport 1.
Τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργούν σήμερα από τις 09.00 έως τις 18.00, ενώ αύριο θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς (21.30). Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 35 ευρώ, Θύρες 2, 3: 30 ευρώ, Θύρες 5, 6: 20 ευρώ, Θύρες 4, 4α: 15 ευρώ, Θύρες 7, 7α: 15 ευρώ, VIP 3ου: 120 ευρώ και VIP 4ου: 80 ευρώ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Στηρίξτε την ομάδα χωρίς ακρότητες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα κόντρα στη Ραπίντ, χωρίς όμως ακρότητες.
Αναλυτικά: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της SK Rapid Vienna για την φάση των Playoffs του UEFA Europa League θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές, στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, όπως ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
3. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.".