Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Λεάλ

Εδώ και λίγη ώρα όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει άλλη μεταγραφική κίνηση. Το θέμα του Λεάλ ήταν από τα τελευταία που απασχόλησαν….
 Τα δεδομένα στην υπόθεση του Ουρουγουανού έχουν ξεκαθαρίσει, όπως και ο βασικός λόγος που δεν έγινε το τελευταίο βήμα.

Ο λόγος αφορούσε τις 120 χιλιάδες ευρώ που αξίωνε ο Εργοτέλης για να δώσει την ελευθέρας του παίκτη. Πρόκειται για χρήματα (δύο δόσεις συγκεκριμένα) από αυτά που οφείλει η ομάδα της Κρήτης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη. 

Αν ο ΠΑΟΚ έλεγε… «ΝΑΙ» σε αυτή την απαίτηση, το συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Λεάλ (με χρηματικές αποδοχές 280 χιλιάδων ευρώ περίπου) θα είχε ήδη υπογραφεί. Ήταν φανερό ότι και ο παίκτης είχε αποφασίσει να μειώσει τις απαιτήσεις του για να έρθει στον ΠΑΟΚ, αφού τώρα στον Εργοτέλη αμείβεται με 220 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, αποφάσισαν ότι για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες, δεν έπρεπε να κάνουν τέτοια οικονομική κίνηση. Αν λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Ρομπέρ (έφθασε μία ανάσα, αλλά παρέμεινε λόγω των πολλών αγώνων και των απουσιών) τότε η απόφαση για τον Λεάλ θα ήταν διαφορετική.

Έτσι έκριναν στην ΠΑΕ, έτσι αποφάσισαν, αποδεχόμενοι ότι η ομάδα χρειάζονταν ενίσχυση, όχι όμως με τέτοιο τρόπο που θα έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο τα οικονομικά δεδομένα που σχετίζονται και με την αδειοδότηση.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα.....................

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας
στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα μας με δωδέκατο παίκτη τους φιλάθλους της θα προσπαθήση να εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. 
Επίσης με γεμάτη την Τούμπα θα είναι δύσκολο σε οποιονδήποτε θελήσει να επιτελέσει εντεταλμένη ''υπηρεσία'' και να καταφέρει να μην διεξαχθεί ο αγώνας με άριστη διαιτησία.
Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα μας  γιατί πάνω από όλα είμαστε ο λαός της.

Θλάση ο Τσιρίλο, εκτός με Αρη ο Φωτάκης, με ΟΦΗ ο Κλάους

Αλλη μία θλάση χτυπάει παίκτη του ΠΑΟΚ! Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση στους προσαγωγούς, α' προς β' βαθμό.
Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 με 20 μέρες από τους αγώνες με Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Αρη, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε, στην Ιταλία στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Λάσλο Μπόλονι προτίμησε να μην έχει απόντες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και επέλεξε να εκτίσουν ποινή τιμωρίας οι παίκτες του στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια με Αρη και ΟΦΗ.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική ενώ ο Γιώργος Φωτάκης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Άρης, που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν πριν από τα δύο ματς με την Ουντινέζε, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειάζονταν και ξεκούραση κάποιοι παίκτες από τα συνεχόμενα ματς

Οργιάζει το παρασκήνιο! Ξεσηκώνουν την ''παράγκα''

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, βρίσκεται στο προσκήνιο αν και βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η οποία συνοδεύτηκε από μία πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και με κόντρα τη διαιτησία βεβαίως. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με την εύνοια του Κάκου αποτελείωσε τις προάλλες τον Εργοτέλη και επικράτησε.
Γίνεται αντιληπτό πως το ντέρμπι της Κυριακής έχει ξεχωριστή σημασία και για τις δύο ομάδες. Το βασικό, όμως, είναι να υπάρχει ισονομία στις αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος θα οριστεί από την ΚΕΔ.
Από χθες το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επιχειρούν να φτιάξουν κλίμα για τη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για την ομάδα που πίεσε αφόρητα τον Πιλάβιο και “καθάρισε” τον Βασσάρα από αρχιδιαιτητή και στη θέση του έβαλε τον Δούρο. Πρόκειται για την ομάδα που άσκησε πίεση και ο Κωνσταντινέας τιμωρήθηκε. Πρόκειται για τη μόνιμα ευνοημένη ομάδα από τη διαιτησία επί δεκαετίες, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι φανερό πως έχει λόγο στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων.
Έχουν συνηθίσει να τους ευνοούν και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Με 9 παίκτες άφησε τον Εργοτέλη ο Κάκος. Από χθες άρχισαν παρασκηνιακά να φτιάχνουν κλίμα για τη διαιτησία και αυτό ασφαλώς δεν πρόκειται να περάσει.
Πάντως, από χθες στην Αθήνα κυκλοφορούν τα ονόματα των διαιτητών που βρίσκονται στην πρώτη λίστα για να σφυρίξουν το ντέρμπι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιάχος από τη Χίο, ο Κουκουλάκης από το Ηράκλειο, ενώ και ο Σπάθας από τον Πειραιά (σε θεωρητικό επίπεδο) μπορεί να οριστεί. Ειδικά όμως για τον Σπάθα και τον ντόρο που έγινε όταν στέρησε από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, κύκλοι προσκείμενοι στη διαιτησία έλεγαν χθες στα ΣΠΟΡ πως πολύ δύσκολα θα γίνει ο ορισμός του σ’ αυτό το παιχνίδι. Κανείς, πάντως, δεν απέκλειε το παραμικρό!

«ΠΑΟΚ όπως λέμε Μαρσέιγ»

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Φρεντερίκ Νιμανί. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία της με την AS Monaco για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Frederic K. Nimani N'Galou έως τον Ιούνιο του 2012, με option αγοράς του από τη γαλλική ομάδα».
Ο Γάλλος φορ παρουσιάστηκε στην Τούμπα στους εκπροσώπους του Τύπου κρατώντας τη φανέλα με το νούμερο 39.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπόλονι, τον κ. Παντελή Κωνσταντινίδη και τον πρόεδρο για την δυνατότητα που μου έδωσαν να δείξω την αξία μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια τους
Σε ερώτηση για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ο Μπόλονι είναι ένας λόγος, ξέρει τι παίκτης είμαι και γι’ αυτό ήρθα. Ηρθα σε μιαι μεγάλη ομάδα με τίτλους. Παρομοιάζω τον κόσμο με την Μαρσέιγ, ειδικά για τον κόσμο με βάση και τα βίντεο που έχω δει στο διαδίκτυο. Περιμένω να ζήσω αυτή την εμπειρία».
Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, είπε: «Μιλήσαμε με τον κ. Μπόλονι που ξέρει ότι μπορώ να προσφέρω επιθετικά. Το θέμα είναι να βρω ρυθμό μια και δεν έπαιζα με την Μονακό. Παίζω μπροστά, δεξιά και αριστερά. Είναι το ίδιο για εμένα, αν και παίζω περισσότερο στα αριστερά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και τώρα…»