Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Είναι ηγέτης ο Βιεϊρίνια»

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Λάσλο Μπόλονι να τους μιλήσει για την εξέλιξη του Βιεϊρίνια. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που έχει δουλέψει με επιτυχία στην Σπορτινγκ Λισαβόνας έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού στην πορτογαλική εφημερίδα «O'Jogo».

«Για εμάς στον ΠΑΟΚ ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν να κληθεί ο Βιεϊρίνια στην εθνική Πορτογαλίας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθεί και ο ίδιος ο παίκτης και η χώρα του», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Επιβραβεύεται η καλή αγωνιστική του εικόνα και το εξαιρετικό του ξεκίνημα στην σεζον. Και ο Βιεϊρίνια και εμείς στον ΠΑΟΚ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κλήση του. Ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί χρήσιμος. Είναι πολύ ώριμος παίκτης. Αγωνίζεται με μεγάλη υπευθυνότητα και είναι πολύ αξιόπιστος σε θέματα τεχνικής και τακτικής. Στην ομάδα μας είναι ένας ηγέτης. Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστεί και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της εθνικής διότι έχει πολλούς καλούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες αλλά πιστεύω ότι ο Βιεϊρίνια θα δείξει καλό πρόσωπο και θα αποκομίσει πολλά οφέλη. Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πλευρά, ωστόσο είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές ενώ παράλληλα έχει μεγάλη βελτίωση και στο αμυντικό κομμάτι»
Ο Μπόλονι είπε ακόμη ότι συνομίλησε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, τον οποίο είχε παίκτη από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Με Μπόλονι στο φιλικό

Παρών στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσήμβρια θα είναι σήμερα ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόλαβε τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας στην οποία συμμετείχε και ο Πάμπλο Γκαρσία. Μαζί του οι Παπάζογλου, Μπαλάφας, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο και πολλοί παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17.

Οι παίκτες αυτοί θα συμμετάσχουν στο φιλικό προετοιμασία κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16:30.

Λίνο: "Έπρεπε να κληθεί νωρίτερα ο Βιεϊρίνια"

Με δηλώσεις του στην πορτογαλική «Ο’ Jogo», ο Άλβες Λίνο αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια και στην πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας.
Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Ακαντέμικα και έτσι οι Πορτογάλοι τον γνωρίζουν καλά, οπότε του ζήτησαν την άποψή του, με τον αριστερό μπακ χαφ των «ασπρόμαυρων» να αναφέρει:
«Είναι μεγάλος ο χρόνος που δικαιούταν αυτή την κλήση στην εθνική. Ενώ δεν παίζει σε κάποια ομάδα της Αθήνας, ο Βιεϊρίνια θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Είναι ξεκάθαρα παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι γρήγορος, έξυπνος, καλός σε τεχνική και πλέον ώριμος. Από εκεί και πέρα σκοράρει γκολ, δίνει και ασίστ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για την εθνική Πορτογαλίας».
Ο Λίνο σχολίασε και το ζήτημα της συμμετοχής του Βιεϊρίνια στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι αλήθεια ότι μίλησε για την πιθανότητα να παίξει για την Ελλάδα και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα αποδεκτός εδώ και επειδή προπονητής είναι ο Φερνάντο Σάντος.
Ήρθε όμως και αυτή η ευκαιρία από την Πορτογαλία. Αν ήταν λυπημένος από το ότι δεν καλούνταν τώρα πρέπει να είναι χαρούμενος και να έχει μεγάλο κίνητρο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί το αξίζει».