Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

O Abdoul Razzagui Camara στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την FC Sochaux-Montbéliard για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Abdoul Razzagui Camara ως τις 30.06.2013, ενώ παράλληλα διατηρεί και το δικαίωμα απόκτησης του μετά τη λήξη του δανεισμού.
Μιλώντας στο paokfc.gr ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (επέλεξε το Νο 90 για τη φανέλα) τόνισε τα εξής:  «Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Αντιμετώπισα την πρόταση του ΠΑΟΚ ως μια συναρπαστική νέα εμπειρία για την καριέρα μου και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ξέρω ποια είναι η δυναμική της νέας μου ομάδας στην Ελλάδα».
- Είχες εικόνα του ΠΑΟΚ; Από που συνέλεξες πληροφορίες;
«Τον παρακολούθησα στον αγώνα εναντίον της Tottenham για το Europa League. Είδα μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και μου αποτυπώθηκε αυτή η εικόνα. Πολύ καλές πληροφορίες για τον σύλλογο και τους φιλάθλους, πήρα από τον Cedric Kante που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και φέτος ήταν συμπαίκτης μου στη Sochaux. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω από εκείνον και είχα παρακολουθήσει λίγο την εποχή που έπαιζε ο Cisse στον Παναθηναϊκό».
- Πόσο εύκολη απόφαση ήταν να φύγεις από ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;
«Ο ΠΑΟΚ με προσέγγισε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και αισθάνθηκα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα. Αναζητώ πάντα νέες εμπειρίες και προοπτικές για την καριέρα μου και είδα ότι εδώ έχω ότι χρειάζομαι επαγγελματικά».
- Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι σ’ αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;
«Θέλω να προσθέσω κάτι καινούριο στην ομάδα μου, να μεταφέρω τα πράγματα που ξέρω στο ποδόσφαιρο και παράλληλα να προοδεύσω ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής. Να μάθω καινούρια πράγματα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μια πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι και θέλω να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη για την επίτευξή τους».

Ο Zvonimir Vukić στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Zvonimir Vukić. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας  για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Ο Zvonimir Vukić, που θα φορά τη φανέλα με το Νο 9, μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο paokfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Partizan έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Partizan στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα».
Ο Zvonimir Vukić αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιστρέψει την Δευτέρα για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Charles Itandje στον ΠΑΟΚ



 
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Charles Itandje. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1982, έκανε σπουδαία καριέρα με την ομάδα της Lens στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2001 μέχρι και το 2007 όταν και παραχωρήθηκε με μεταγραφή στη Liverpool. Παρέμεινε δύο χρόνια στους «κόκκινους» από όπου αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα της Καβάλας το καλοκαίρι του 2009 πριν επιστρέψει στο Λίβερπουλ απ’ όπου τελικά έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2010 υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών. Ο Charles Itandje (θα φορά τη φανέλα με το Νο 27) αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιστρέψει αύριο το πρωί για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.