Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ζητάει εισιτήρια για Χαριλάου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έγγραφο που θα στείλει στην ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει νωρίτερα το 5% των εισιτηρίων, που αντιστοιχεί σε 900 εισιτήρια. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν χθες να ζητήσουν επίσημα εισιτήρια από την ΠΑΕ Άρης, για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής που θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο με έγγραφο που θα στείλει στην ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει νωρίτερα το 5% των εισιτηρίων, που αντιστοιχεί στα 900 εισιτήρια (αυτόν τον αριθμό παίρνουν οι φιλοξενούμενοι σε μία θύρα που χωράει 1200 φιλάθλους, αλλά πάντα η αστυνομία κόβει εισιτήρια).
Βεβαίως, όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των γηπεδούχων, αλλά κυρίως από την στάση που θα κρατήσει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο αίτημα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια πάντως όποτε τέθηκε σε θεωρητικό επίπεδο τέτοιο θέμα, η αστυνομία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναινέσει.
Εννοείται, πως οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί, θα προϋποθέτει το 5% του αγώνα του δεύτερου γύρου για τον Άρη στην Τούμπα. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, καθώς μόνο από την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε την συμπαράσταση των οπαδών του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν το 2005, όταν και κέρδισε με σκορ 1-3 με προπονητή τον Νίκο Καραγεωργίου. Συμπτωματικά, από τότε δεν έχει διπλό επί του Άρη.

Γεωργιάδης: «Μας ωθούν στην επιτυχία»

Την άποψη πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη ώθηση στους παίκτες της ομάδας εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Στο φιλικό (2-2) με την Επανομή φανερώθηκαν κάποιες αδυναμίες του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Λάζλο Μπόλονι κάνει καλή δουλειά στην ομάδα.

«Οσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η δουλειά που κάνουμε με τον κ. Μπόλονι φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι καταλλήλως προετοιμασμένη κι αυτό παρουσιάζεται σε κάθε ματς», ανέφερε αρχικά ο Γεωργιάδης και στη συνέχεια μίλησε για τη δική του εμφάνιση στο προχθεσινό παιχνίδι:

«Το γκολ βγαίνει μέσω ομαδικής δουλειάς. Σίγουρα χάρηκα που πέτυχα το πρώτο μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ζητούμενο είναι να κερδίσει η ομάδα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στις δύσκολες αποστολές που μας περιμένουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Καταλήγοντας, ο διεθνής παίκτης μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μέσα στην Τούμπα πάντα ο στόχος της νίκης είναι δεδομένος. Οι φίλαθλοί μας, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, μας δίνουν μεγάλη ώθηση για την επιτυχία».

Επιστροφή στηs προπονήσειs..........

Τις προηγούμενες οκτώ μέρες (από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι χθες10/10), οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τέσσερις μέρες ρεπό (δύο διήμερα). Ξεκουράστηκαν, γέμισαν μπαταρίες και από σήμερα το απόγευμα (16:00) επιστρέφουν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για ένα νέο.. σετ αγώνων.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή (16/10) τον ΟΦΗ στην Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μετά ακολουθούν αρκετά σημαντικά παιχνίδια.

Κατά σειρά ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Σάμροκ (20/10) επίσης στην Τούμπα, με Άρη (23/10) στο Χαριλάου, με Παναθηναϊκό (30/10) στην Τούμπα και με Σάμροκ εκτός (3/11) ενώ το πακέτο των αγώνων μέχρι την επόμενη διακοπή (το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου ) ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (6/11) το οποίο όμως είναι στον αέρα λόγω της πρωτόδικης τιμωρίας της αρκαδικής ομάδας.

Από τη σημερινή προπόνηση (16:00, Νέα Μεσημβρία) θα απουσιάζουν και πάλι οι διεθνείς αλλά αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Αρίας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προλαβαίνει το ματς με τον ΟΦΗ.

Μπόλονι: «Υπάρχει απίστευτη τρέλα στον ΠΑΟΚ!»



Ο Λάσλο Μπόλονι εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στην ομάδα μετά από το φιλικό του Σαββάτου με την Επανομή (και μέχρι απόγευμα της Τρίτης, όταν είναι το επόμενο ραντεβού για προπόνηση) και βρέθηκε στη Ρουμανία.

Στην πατρίδα του έδωσε μία συνέντευξη στον ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Dolce Sport», όπου μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάθος!", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, σε μια πρώτη γενική τοποθέτηση που έκανε, απαντώντας στην ερώτηση που του έγινε για αυτό που ζει στην Ελλάδα.

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι είπε: "Υπάρχει... τρέλα σε αυτό το κλαμπ, με την καλή έννοια! Ο οπαδοί της ομάδας την λατρεύουν! Ελπίζω να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος. Επίσης, τα πρώτα αποτελέσματα μας δίνουν το δικαίωμα να σκεφτόμαστε θετικά για την περαιτέρω ευρωπαϊκή μας παρουσία".

Φυσικά ο Μπόλονι ρωτήθηκε και για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Ρουμανίας στα προκριματικά για να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Μάλιστα, στο σημείο αυτό έκανε ιδιαίτερη αναφορά, με καλά λόγια, στο νυν προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: "Έχουμε μια καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε από την Τουρκία, την Ουγγαρία και την Εσθονία. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Με τον Πιτούρκα (σ.σ. ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας) μίλησα πολύ και ξέρω ότι θέλει να πετύχει η Εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ φιλόδοξο και επίμονο άνθρωπο. Έχει πείσμα, με τη θετική έννοια. Ελπίζω ως ομάδα να βρούμε τις σωστές λύσεις".