Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Θλάση ο Τσιρίλο, εκτός με Αρη ο Φωτάκης, με ΟΦΗ ο Κλάους

Αλλη μία θλάση χτυπάει παίκτη του ΠΑΟΚ! Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση στους προσαγωγούς, α' προς β' βαθμό.
Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 με 20 μέρες από τους αγώνες με Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Αρη, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε, στην Ιταλία στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Λάσλο Μπόλονι προτίμησε να μην έχει απόντες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και επέλεξε να εκτίσουν ποινή τιμωρίας οι παίκτες του στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια με Αρη και ΟΦΗ.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική ενώ ο Γιώργος Φωτάκης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Άρης, που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν πριν από τα δύο ματς με την Ουντινέζε, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειάζονταν και ξεκούραση κάποιοι παίκτες από τα συνεχόμενα ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου