Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Φρούσος: Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα για τα πλέι οφ

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τους “32” του Γιουρόπα Λίγκ και οι πρόσφατες επιτυχίες του στο πρωτάθλημα με πιο ενδεικτική, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο, είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα από πρώην παίκτες της ομάδας που παρακολουθούν την πορεία του Δικέφαλου.

Ο Νίκος Φρούσος βρίσκεται στη Κύπρο και ζει εκεί με την οικογένεια του τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι πέρασε πολύ όμορφα χρόνια στην Τούμπα και πως εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο Φρούσος μίλησε χθες στα ΣΠΟΡ, αρχικά για το “διπλό” στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, στη συνέχεια για την ευρωπαϊκή πορεία που είναι ομολογουμένως αξιοζήλευτη, ενώ στάθηκε και στη μετέπειτα πορεία της ομάδας στο μέλλον.
Ρωτήσαμε αρχικά τον Φρούσο πως περνά στην Κύπρο και αν προτίθεται κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα και απάντησε: “Λογικά το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην Ελλάδα μαζί με τη οικογένειά μου. Είναι μια απόφαση που την πήρα και θα τη υλοποιήσω. Στην Κύπρο υπάρχουν τρεις – τέσσερις ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από τις υπόλοιπες”. Στη συνέχεια ο Νίκος Φρούσος μίλησε για τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από την Ουντινέζε: “Στεναχωρήθηκα γιατί μετά το πρώτο παιχνίδι και το ισόπαλο αποτέλεσμα, πίστεψα πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προκριθεί, όπως είχαμε καταφέρει πριν από 11 χρόνια. Όμως, οι Ιταλοί πέτυχαν δύο πολύ γρήγορα γκολ και αυτό είχε ως συνέπεια να “κοπούν” τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ και να μην καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήταν καταστροφικό”.
Όσο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο, δήλωσε σχετικά: “Ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κέρδισε δίκαια και εάν Ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ και να ισοπεδώσει τον αντίπαλό του. Πάντα βεβαίως ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ που έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του όπως είναι ο Σαλπιγγίδης, ο Φωτάκης, ο Μαλεζάς, ο Χαλκιάς, ενώ θα σταθώ και σε αρκετούς νεαρούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως είναι ο Γεωργιάδης. Εκτός από τους καλούς ξένους, η παρουσία των Ελλήνων παικτών, ισχυροποιεί τον ΠΑΟΚ”.
-    Τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος;
-    “Όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι έχει το πλεονέκτημα για τα πλέι οφ, καθώς είναι πιο σοβαρός από τους αντιπάλους του. Αρκεί να δείξει την ίδια εικόνα που έδειξε και στο Ολυμπιακό στάδιο”.

Οι Ρουμάνοι γράφουν για Ντέακ

Σύμφωνα με δημοσίευμα ρουμάνικης ιστοσελίδας, της “sport.ro”, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, Τσιπριάν Ντεάκ ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Ραπίντ αλλά ανήκει στη Σάλκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης κοστολογείται στα 3 εκ. ευρώ (τόσα χρήματα δαπάνησε η γερμανική ομάδα για να τον αποκτήσει από την Οτελούλ Γκαλάτι) και αν ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, θα τον πάρει ως δανεικό. Σημειώνεται, ότι η Ραπίντ νοίκιασε για έναν χρόνο τον διεθνή Ρουμάνο, πληρώνοντας 300.000 ευρώ στη Σάλκε. Ο Ντεάκ μπορεί ν’ αγωνιστεί ως δεκάρι αλλά και αριστερά, είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας και όπως τονίζει το "sport.ro", ενδιαφέρεται και η Ελλάς Βερόνα του Αντρέα Μαντορλίνι (προπονητής που επί Μπατατούδη βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ).

Ο ΤΣΙΠΡΙΑΝ Ντεάκ αποτέλεσε το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Οτελούλ Γκαλάτι, που είχε αγωνιστεί μέχρι και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρουμανική ομάδα τον πούλησε στη Σάλκε 3 εκ. ευρώ και η τιμή του δεν έχει πέσει

Ο ΝΤΕΑΚ είναι διεθνής και στη Ραπίντ που πήγε την φετινή σεζόν δανεικός με 300.000 ευρώ βρήκε και πάλι τον εαυτό του

Με Τσιρίλο και «νέο αίμα» στην αποστολή

Τους μικρούς Κωνσταντινίδη και Παναγιωτούδη πήρε στην εικοσάδα του αγώνα με τον Αστέρα ο Λάσλο Μπόλονι. Εκτός έμειναν οι Ετο, Σνάουτσνερ, Ιβιτς, Κατσικάς, Κρέσιτς και ο τιμωρημένος Μαλεζάς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τσιρίλο παρά το πρόβλημα με το διάστρεμμα.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Γλύκος, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Παπάζογλου, Ρομπέρ.