Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κλήρωση Uefa


Εισιτήρια και ανησυχία για την ρεβάνς…

Πολύ καλή πρώτη επαφή είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο αλλά και ιδιοκτήτη της Μπνέι Γιεχούντα στην Ελβετία. Ποιες οι λεπτομέρειες… 
 Το πρώτο στοιχείο που εντυπωσιάζει για την συγκεκριμένη ομάδα του Ισραήλ, είναι ότι ο ιδιοκτήτης Μοσέ Ντ’ Αμάγιο την εκπροσωπεί σε κάθε δραστηριότητα. Αυτός πληρώνει, αυτός αποφασίζει, αυτός είναι παντού.

Ο συγκεκριμένος κύριος που δήλωσε στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ «φαν» του Βασίλη Καρρά (!!) είπε ότι στο δικό τους γήπεδο γίνεται ανακαίνιση και έτσι η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει το εθνικό στάδιο, που έχει το όνομα Ραμάτ Γκαν.

«Εμείς δεν έχουμε πάνω από 5-10 χιλιάδες φιλάθλους» είπε στον Βασίλη Τριλυράκη, τον οποίο ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει για το πρώτο παιχνίδι όσα εισιτήρια θέλει.

Από εκεί και πέρα ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδειξε μία ανησυχία όσον αφορά τις μετακινήσεις για το δεύτερο παιχνίδι. Για τους Ισραηλινούς προκύπτουν και πάλι προβλήματα στο εξωτερικό (πρόσφατη η επίθεση στην Βουλγαρία) και αυτό είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει πάρα πολύ ενόψει της ρεβάνς στις 9 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια για Αϊντχόβεν

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη, την Αϊντχόβεν στην Τούμπα, στο τελευταίο του φιλικό, πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και η ΠΑΕ έκανε σήμερα γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων.
 
 
Συγκεκριμένα οι τιμές είναι οι εξής:

Θύρες 4,7,8: 10 ευρώ
Θύρες 5,6: 15 ευρώ
Θύρες 1,2,3: 20 ευρώ
VIP τέταρτου: 50 ευρώ
VIP τρίτου: 80 ευρώ


Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν αύριο και την Τετάρτη από τις 09.00 ως τις 18.00, ενώ την Πέμπτη θα είναι ανοικτά, από τις 09.00 μέχρι την ώρα έναρξης του φιλικού.