Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μέροs του ''ΤΥΠΟΥ'' κάνει ζημιά ! ! !



Πάλι άρχισαν κάποιες φυλλάδες να πουλάνε παίκτες μας!
ΕΛΕΟΣ, φτάνει πια!

Όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι να σταθούμε πλάι στην ομάδα μας και συνεχίσουμε να την στηριζουμε
όπως πολύ καλά ξέρουμε και κάνουμε τόσα χρόνια.
Με την στάση μας μπορούμε να τους κάνουμε να σταματήσουν να μας ξεπουλάνε, ας ασχοληθούν μόνο με την Αθήνα............

Μπόλονι: "Ο κόσμος να στηρίξει τους νέους"


Ο Λάσλο Μπόλονι, σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (17/11), αποκάλυψε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ζήτησε επιπλέον από τους οπαδούς του "Δικέφαλου" να τους στηρίξουν.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δήλωσε: "Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε αλλαγές, μπορεί να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές έναν ή δύο. Ζητώ ευγενικά από τον κόσμο να στηρίξει τα νέα παιδιά γιατί πάντα είναι δύσκολο για κάποιον όταν ξεκινάει" .

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: "Είναι η πρώτη ημέρα προπόνησης μετά την επιστροφή των διεθνών. Ο Λάζαρ δεν είναι εδώ αυτή την στιγμή, ο Αρίας και ο Κοντρέρας δεν έχουν γυρίσει".

Σε ότι αφορά στο στόχο του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων: "Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για εμάς, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο στο πρωτάθλημα και να σημειώσουμε νίκη στο Europa League. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος και για αυτόν θα παλέψουμε".

Δεν τον ευνοούν οι διακοπές


Οι διακοπές του πρωταθλήματος δεν "του πάνε" του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από τις δύο ανάπαυλες, οι παίκτες του Λάσλο δεν ανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε.
Ύστερα από αγωνιστική απραξία, ο ΠΑΟΚ έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στις 28/8 ακολούθησε διακοπή και στη συνέχεια, συγκεκριμένα στις 10/9, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-1.
Επίσης, έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" που διεξήχθη στις 2/10, μετά τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στις 16 του ίδιου μήνα. Όλοι βέβαια στον Δικέφαλο απεύχονται να γίνει το ίδιο και στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (20/11).
Κανείς δεν παραγνωρίζει φυσικά, ότι είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να διαθέτει στις τάξεις της 11 διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο φαίνεται ότι η απουσία από τις προπονήσεις με την ομάδα και ο ρυθμός των αγώνων του πρωταθλήματος που διακόπτεται, είναι εις βάρος του Δικεφάλου.