Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

To παιχνίδι θα γίνει μέσα στο γήπεδο και οχι τι λένε οι παίχτεs στιs φυλλάδεs!!!!!


To παιχνίδι θα γίνει μέσα στο γήπεδο και οχι τι λένε οι παίχτεs στιs φυλλάδεs!!!!!Eναs καλόs Παοκ δεν εχει να φοβηθει τιποτα και στο φιναλε ποια ειναι η Καρπάτι μια απλη ομαδα σαν και τοσεs αλλεs που υπαρχουν....Εγω πιστευω οτι η Παοκαρα θα νικήσει μεσα στο καμινι τηs Τουμπαs γιατι η ομαδα φετοs παιζει απλο και καλο ποδοσφαιρο...........Ο Παοκ πανω απο ολα............

«Η Mακεδονία δεν είναι Ελλάδα!»


Προκαλεί ο Σκοπιανός τερματοφύλακας της Καρπάτι, Μάρτιν Μπογκατίνοφ. Δύο 24ώρα πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα των Ουκρανών αναφέρει πως «η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η Μακεδονία είναι Μακεδονία»!


Ο Μπογκατίνοφ «ανάβει τα αίματα» μια μέρα πριν από το παιχνίδι της Τούμπας. Αναλυτικά η συνέντευξή του:
-Μάρτιν, είσαι πολίτης της «Μακεδονίας». Τώρα πηγαίνεις στην Ελλάδα, σε μια περιοχή που επίσης οι Έλληνες αποκαλούν Μακεδονία. Πώς αισθάνεσαι με αυτό;
«Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η “Μακεδονία” είναι “Μακεδονία”. Ίσως η Ελλάδα να έχει τη δική της Μακεδονία. Αυτό είναι λάθος».
-Ακόμη και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως, αποκαλούνται «Δικέφαλοι Αετοί» ή «Μακεδόνες». Το γεγονός ότι οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν το όνομα της πατρίδας σου αποτελεί για σένα έξτρα κίνητρο για το ματς;
«Το κίνητρο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κίνητρο και χωρίς αυτό, για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Στην ερώτηση θα απαντήσω ότι παίζω ποδόσφαιρο και ποτέ δεν το μπερδεύω με την πολιτική. Αλλά και πάλι θέλω να τονίσω ότι η Ελλάδα είναι Ελλάδα και άλλη Μακεδονία δεν μπορεί να υπάρξει».
-Δεν υπάρχει όμως όλη αυτή η εχθρότητα μεταξύ των Ελλήνων και των «Μακεδόνων» (των συμπατριωτών σου δηλαδή);
«Βασικά, όχι. Για να σας το αποδείξω, θα σας μεταφέρω αυτό το γεγονός: πολλοί κάτοικοι της "Μακεδονίας" έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές. Αν υπήρχε διαμάχη, πιθανότατα δεν θα πήγαιναν στην Ελλάδα. Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου».
-Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της Καρπάτι;
«Ναι, έχω ακούσει γι' αυτό. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι οι Ουκρανοί οπαδοί υποστηρίζουν λιγότερο ενεργά τις ομάδες τους. Συνεπώς, δεν νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στις κερκίδες θα αποτελέσει εμπόδιο για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Το να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, εξαρτάται μόνο από εμάς».

Θα ηθελαν να ειχαν εναν........Pablo


Η γνώμη του Πάμπλο Κοντρέρας μετράει για όλους. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του για την παρουσία του στην Εθνική Χιλής (και για το φιλικό που έπαιξε με τη Γαλλία) κλήθηκε να σκιαγραφήσει το προφίλ του συμπαίκτη στην Εθνική, Εστράδα.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» που είναι φίλα προσκείμενη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, φιλοξενεί σήμερα μία δήλωση του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος κλήθηκε να σκιαγραφήσει το προφίλ του συμπατριώτη του Μάρκο Εστράδα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «ερυθρόλευκων».

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι βασικός στην Εθνική Χιλής δεν είχε πρόβλημα να καταθέσει την άποψή του για τον χαφ της Μονπελιέ.

«Πως θα περιέγραφα από πλευράς στυλ τον Μάρκο; Παίζει όπως ο δικός μας Πάμπλο στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Κάπως έτσι αγωνίζεται... Ο Εστράδα είναι πολύ δυνατός και γρήγορος ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ καλός παίκτης πραγματικά. Ο Εστράδα είναι αναμφίβολα παίκτης κορυφαίας κλάσης. Θα τον ήθελα συμπαίκτη μου στην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, και όχι πιθανό αντίπαλο γιατί είναι πραγματικά σπουδαίος παίκτης ο Μάρκο», είπε ο Κοντρέρας.

Είναι προφανές από το ρεπορτάζ ότι στον Ολυμπιακό θα ήθελαν πολύ να έχουν στο ρόστερ τους έναν... Γκαρσία! Διότι όπως περιέγραψε ο Κοντρέρας τον Εστράδα (κάτι σαν Γκαρσία...) άρεσε πολύ στο «ερυθρόλευκο» μέσο, το οποίο βέβαια κατά καιρούς έχει ζητήσει την... απέλαση του Γκαρσία! 

Ψάχνει τη λύση στην κρίση σέ μια Τούμπα καμίνι

Τα προβλήματα τραυματισμών των Σαλπιγγίδη, Ίβιτς αλλά και Παπάζογλου περιορίζουν κατά πολύ τις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι σχετικά με τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι Λβιβ. «Θηρίο στο κλουβί» ο Λαζάρ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ήθελε πολύ να δει τον 30χρονο συμπατριώτη του να δίνει το «παρών» στο παιχνίδι και από την παρουσία του ή όχι κρίνονται και άλλες θέσεις.

Αυτός που φαίνεται πως κερδίζει μια θέση στην ενδεκάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ουσιαστικά θα αγωνιστεί ως στόπερ αντί του Μαλεζά.

Άγνωστο παραμένει το πού θα παίξει ο Φωτάκης ή αν θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Γεωργιάδης

Νοκ-άουτ ο Ίβιτς


Νοκ άουτ για τα ματς με την Καρπάτι τέθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρβου μέσου έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, πράγμα που σημαίνει πως ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα τον έχει στην διάθεση του για τα κρίσιμα ματς για το Europa League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει τις λύσεις να μειώνονται αφού ο Κοστίν Λαζάρ μπορεί να μην νιώθει ενοχλήσεις αλλά δεν έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του και δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση της Πέμπτης

Όσον αφορά στο σχήμα που θα επιλέξει, ο Μπόλονι δεν θέλησε να φανερώσει τα σχέδια του. Λογικά στα στόπερ θα ξεκινήσει τον Κοντρέρας στην θέση του Μαλεζά και στις υπόλοιπες θέσεις θα δει ποιους έχει διαθέσιμους.

Τέλος, εκτός πλάνων είναι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δε θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με την Καρπάτι.