Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι...

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε στο γεγονός των χαμένων ευκαιριών του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν προηγούνταν ο Δικέφαλος, ενώ χαρακτήρισε φυσιολογική την οπισθοχώρηση στο δεύτερο μέρος.
Για τον αγώνα: «Σήμερα έγινε σοβαρή προσπάθεια. Θα έπρεπε να έχουμε προηγηθεί και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήμαστε ευχαριστημένοι, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα ήταν αλλιώς αν προηγούμασταν. Δεν έλειπε κάτι σήμερα από τον ΠΑΟΚ, αυτό που κρατάω είναι ότι δείξαμε ψυχή όταν προηγήθηκε ο αντίπαλος και φτάσαμε στην ισοφάριση».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους: «Παίζαμε εκτός έδρας με μια καλή ομάδα. Κάποια στιγμή χρειάζεται να οπισθοχωρήσεις».

Για το επόμενο ματς: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με τη Μακάμπι. Τίποτα άλλο…».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: «Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Πρέπει να κερδίσουμε, είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό και θέλουμε να τον περάσουμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου