Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πιστεύαμε στην ισοφάριση

Ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για την αξία του βαθμού και τόνισε την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχθηκε. 
 Για την αξία του αποψινού βαθμού: «Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Όταν το κάνεις αυτό στην Ευρώπη, προχωράς. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας και να πάρουμε βαθμούς στα εκτός».

Για το νεκρό διάστημα του δεύτερου μέρους: « Η ΑΖ έχει ποιότητα. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς, αλλά στο δεύτερο μέρος βρήκαν το χρόνο τους και σκόραραν. Αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε».

Αν το κέρδος σήμερα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχθηκε: «Είχαμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».

Αν ο βαθμός δίνει στην ομάδα καλύτερη ψυχολογία για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά τα θετικά αποτελέσματα ανεβάζουν την ψυχολογία. Ακόμη και αν χάναμε όμως, θα ήμασταν δυνατοί την Κυριακή. Τώρα θα έχουμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία».

Αν εκνευρίστηκε με τον διαιτητή: «Κάποιες φορές μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από εσένα. Ο διαιτητής ήταν καλός, συζητήσαμε μαζί και… τέλος καλό, όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου