Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Τα κλειδιά... της νίκης μας!»

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα να είχε πει ότι λείπει η ποιότητα μεσοεπιθετικά από τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά μετά από τη νίκη επί του Πανθρακικού με 4-1 τόνισε ότι η ομάδα έχει ανάγκη την ποιότητα που διαθέτουν αρκετοί παίκτες όπως ο Λάζαρ, αλλά και ο Κατσουράνης που αποκτήθηκε τώρα.
Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Μετά από κάθε διακοπή πάντα υπάρχει άγχος και ερωτηματικά για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε λάθη στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να δίνουμε ανοιχτό γήπεδο στον Πανθρακικό. Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε νωρίς, μετά ήρθε το αυτογκολ με το οποίο μείναμε πίσω στο σκορ, το χαμένο πέναλτι και όλα αυτά σε αγχώνουν.
Αυτό που είπα και στο ημίχρονο στους παίκτες μου είναι ότι έπρεπε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να προσέξουμε τις επιλογές μας γιατί θα είχαμε απέναντί μας μία κλειστή άμυνα. Πήραμε φάσεις από τον Κατσουράνη και στο τέλος φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη», τόνισε.
Για την παρουσία του Κατσουράνη είπε:
«Είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα κι έτσι δεν χρειάζονταν ο Κώστας να έχει ιδιαίτερα τρεξίματα γι’ αυτό και έπαιξε. Έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».
Για τον Πανθρακικό είπε: «Είναι καλή και οργανωμένη ομάδα, αρέσκεται να έχει καλή τακτική, είναι επικίνδυνη ομάδα όπως και πριν τον κ. Δερμιτζάκη με τον κ. Παντελίδη έπαιζε και συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο».
Για τις αλλαγές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα στις αλλαγές που σκέφτεται ένας προπονητής. Για παράδειγμα η ετοιμότητα του Κατσουράνη, περιμένεις να δεις πως θα λειτουργήσει η ομάδα. Καμία φορά οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι…»
Για την εμφάνιση του Λάζαρ τόνισε: «Γενικώς δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες, μπορώ να πω, όμως, ότι έχουμε ανάγκη την ποιότητα των παικτών μας. Ο Λάζαρ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν όπως θα ήθελε και ο ίδιος, τελευταία, ωστόσο, κάνει λιγότερα λάθη και σήμερα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ».
Για τα πλέι οφ είπε: «Η διαδικασία των πλέι οφ είναι περίεργη. Ο τρόπος που γίνεται είναι λανθασμένος, η ομάδα που τερματίζει δεύτερη στην κανονική περίοδο δεν έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Μπορεί μία διαφορά τριών βαθμών να χαθεί με ένα παιχνίδι. Αλλά εμείς πρέπει να εξελιχτούμε για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ».
Για το προφίλ του ΠΑΟΚ τόνισε: «Άσχετα αν είμαστε καλοί ή κακοί η ομάδα διατηρεί μία πίστη και ηρεμία στο παιχνίδι της γι΄αυτό και έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημερινό είναι επίσης ένα καλό δείγμα. Η ομάδα απελευθερώθηκε μετά το δεύτερο γκολ και σημειώθηκαν γκολ από ωραίες ενέργειες».
Για τα μεταγραφικά επισήμανε: «Έχουμε ενδιαφέρον στα μεταγραφικά, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου